Szacuny
2
Napisanych postów
181
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9990
Witam! Jestem na redukcji już od 3 tygodni i chciałbym się zapytać czy jeżeli raz na jakiś czas, zjem sobie popcornu robionego w domu, to może mnie to coś więcej kosztować, czy taki jeden mały wybryk nic nie zaszkodzi? Pomyślałem, że lepiej zjeść trochę popcornu niż paczkę czipsów . Jakie jest wasze zdanie w tym temacie?
Szacuny
1
Napisanych postów
232
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4070
tak 500 kcal tylko że 40 gram popcornu w ziarnach jak w mikrofali zrobisz to wyjdzie ci pełna micha i nażresz sie za jedyne 200 kalorii możę 100 gram poprocrnu to z 2 3 paczki by były
Szacuny
1
Napisanych postów
232
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4070
a co do przekąsek to kup sobie i spróbuj poop cool snack np paprykowe cebulowe paczka 60 gram 244 kalorie w tym same weglowodany a są to ryżyki posypywane przyprawami zaj**iscie smaczne i zdrowe. po 1.80 bodajże
Szacuny
1
Napisanych postów
232
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4070
Jak sie ciągle je to samo to można sie porzygać, jak dorzucisz takie ryżyki raz dziennie a odejmiesz od któregoś dania troche ryżu żeby sie kalorie zgadzały odrazu bedzie ci sie milej myślało o następnym dniu i żarciu a wegle jakosciowo podobne ;D Polecam jeszcze baton corny big- owsiankowo bananowy baton zero cukru 7 gram tłuszczów i chyba 30 cos wegli też możesz dać do jakiegos posiłku i znowu odjąć troche ryżu
Szacuny
2
Napisanych postów
181
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9990
Zamieniać ryżu/makaronu nie mam zamiaru na jakieś wafle, jedynie sobie chciałem zjeść taką małą przekąskę, ale raczej odpuszczę, bo później będzie mnie sumienie gryzło