Od kilku lat profesjonalnie zająłem się grą znaną każdemu z pubów, mianowicie piłkarzykami. Na swoim koncie mam liczne mistrzostwa różnych krajów jak i świata. Niedlugo sport ten ma wejsc na olimpiade i zamierzam wiązać z nim swoją przyszłość. Ostatnio jednak zaczelo mnie niepokoic kilka rzeczy. Po pierwsze przytylem znacznie od kad skonczylem uprawiac inne sporty. Po drugie, we wcześniejszych latach zwykle pierwsze dni turnieju grałem w miare dobrze a ostatniego dnia podczas singli mialem najlepsza forme i dominowalem przy stole. Od roku, ostatniego dnia nie mam sily ruszac rekoma ani oddawac strzalow. Wszystko jest wolne i bardzo boli. Mysle ze powinienem wziac sie za siebie od strony fizycznej mojego organizmu, więc postanowilem poszukac pomocy tutaj. Dodam ze zaczynalem juz na silowni kilka razy ale po niej po prostu przez 2 miesiace nie moglem nic grac... Potrzebna jest mi niezwykla precyzja, szybkosc i dynamika. Zwykle konczylem po 2 miesiacach. Liczę na porady dotyczace ćwiczen, diety nacodzien oraz przed i w trakcie zawodów, które poprawią moje wyniki i sylwetkę która pogarsza się z kazdym miesiącem. Z góry dziękuję, Kuba
P.S. Polska 2 tygodnie temu zdobyła v-ce mistrzostwo świata pod Wiedniem :) Relacje z naszych wyczynów za 2-3 tyg. w Eurosport2!!
Waga: 87
Wzrost: 181
Cel treningowy: kondycja, energi, redukcja, szybkość
Staż treningowy na słowni: 0
Uprawiane inne sporty: futbol stołowy
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): +
Dieta: brak
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: brak
Zmieniony przez - kerieone w dniu 2010-08-17 03:05:09
Zmieniony przez - kerieone w dniu 2010-08-17 03:07:13
P.S. Polska 2 tygodnie temu zdobyła v-ce mistrzostwo świata pod Wiedniem :) Relacje z naszych wyczynów za 2-3 tyg. w Eurosport2!!
Waga: 87
Wzrost: 181
Cel treningowy: kondycja, energi, redukcja, szybkość
Staż treningowy na słowni: 0
Uprawiane inne sporty: futbol stołowy
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): +
Dieta: brak
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: brak
Zmieniony przez - kerieone w dniu 2010-08-17 03:05:09
Zmieniony przez - kerieone w dniu 2010-08-17 03:07:13