Szacuny
63
Napisanych postów
4465
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
84864
Fat-Hulk
Ok, dzięki. W sumie to sałatę obok pomidorów najczęściej chyba jem, tylko zajmuje zbyt dużo miejsca (na talerzu ledwo ze 100g się mieści). A jakby tak np. do sałaty marchewkę zetrzec? Dobre by to było? A co do Konia to oglądam go regularnie .
Tak 0.5 kg dziennie to minimum. To tez zalezy ile masz bialka w diecie, ile owocow itd. Warzywa dzialaj przeciw zakwszaeniu, a te wywoluje zwiekszone spozycie bialka wlasnie.
Ja robie przewaznie pomidor + ogorek wymieszane razem, do tego koperek suszony i jest ok. I tak naprawde te wspomniane 0.5 kg to tyle co nic - 2 pomidory i 2-3 ogorki.
Szacuny
19
Napisanych postów
2619
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
36108
Czemu nie można łączyć węgli prostych i jajek? Są inne połączenia, których warto unikać? O uszy mi się obiło np złe połączenie tłuszczy nasyconych i cukrów prostych - prawda to, że to złe połączenie?
Szacuny
2
Napisanych postów
677
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
29702
No w jajkach są te nasycone. Ale co, przecież nie będziesz słodził jajecznicy. Poza tym ja bym się tymi różnymi łączeniami nie przejmował (i się nie przejmuję).
Szacuny
6
Napisanych postów
673
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
12593
Ile da rady wytrzymać smażony kurak w lodówce waszym zdaniem? Zamknięty w pojemniku. U mnie licząc w dniach = 5 dni i jest spoko Dłużej nie próbowałem. Znacie limit ?
Szacuny
6640
Napisanych postów
16742
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
399262
dla mnie po 1 dniu juz dziwnie pachnie i jest jak guma jesli trzymam w plastkiowym pojemniku, duzo ludzi robi na 5-6 dni w przod, a amerykanie uzywaja workow prozniowych(czy jakos tak to sie nazywa) wrzucasz caly posilek i i do zamrazarki, moze lezec duzo dluzej niz tydzien
Szacuny
2
Napisanych postów
355
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5433
Witam, bez zbednych wstepów, nie wiem jak przyrządzić rybe,tzn. nie posiadam piekarnika,grilla ani parowaru, jedyne co mam do dyspozycji to patelnia teflonowa i garnek oczywiscie ;D. Jestem na redukcji wiec wolalbym rybe zrobic bez panierki, zna ktos jakis sposób?