Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784521
Aby się rozruszać z rana nie trzeba trenować brzucha można w kilkanaście minut zrobić jakiś ogólny trening bieg w miejscu, pompki, przysiady itd. To czy spalisz coś tłuszczu w dużej mierze zależy od Twojej diety.
Szacuny
520
Napisanych postów
21399
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
141207
Jeśli masz napięty grafik a chcesz ćwiczyć rano - wstań wcześniej, 8 minut to za mało. Bo chociażby w 20 minut można się rozgrzać i trochę rozruszać.
Trenowanie tylko jednej partii mija się z celem.
Tłuszczu z brzucha nie zrzucisz trenując go bo leci on równomiernie z całego ciała i bez odpowiedniego odżywiania efekty będą marne.
Szacuny
1
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
213
Możliwe że nie przekazałem informacji wystarczajaco jasno.
Nie zamierzam robić z 8 minutowego brzucha rano mojego całego tygodniowego treningu.
Na siłownie chodzę, 3 razy w tygodniu po południu. Po prostu, bardzo chętnie dodałbym dodatkowe ćwiczenia na brzuch rano, które przy okazji trochę by mnie rozgrzały. Mysle że 10 minut by starczyło. Jak wspominam, dodatek do treningu, a nie cała moja baza treningowa.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784521
Tylko musisz rozsądnie dozować ten poranny trening bo brzuch też musi mieć czas na regenerację w dużej mierze odpowiada za bezpieczeństwo ćwiczeń złożonych więc też musi być sprawny i w pełni zregenerowany.