Szacuny
1
Napisanych postów
287
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7182
Witam ostatnio zaczęły mi się poranne bóle głowy . Są to niezbyt silne bóle , najczęściej w okolicy czoła .
Wieczorem bóle są umiejscowione najczęściej w oczodołach i zatokach oraz czole ,taki tępy ból w tych miejscach.
Z czym to może być związane?
Oczywiście mam skierowanie na rezonans magnetyczny ale nim go zrobię to trochę zejdzie .
Z góry dziękuje
Szacuny
1
Napisanych postów
287
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7182
Konsultowałem to z neurologiem bo chciałem go prosić o Cito , i mówił że nie widzi potrzeby gdyż w badaniu neurologicznym nic nie wyszło a prywatnie nie jestem w stanie tego zrobić bo kosztuje to 700 zł .;/
Szacuny
1
Napisanych postów
287
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7182
że nie widzi potrzeby nagłego badania rezonansem magnetycznym i dała mi skierowanie bez cito czyli równa się to z czekaniem parę miesięcy. W badaniu neurologicznym nic nie wyszło , ból ustępuje bo zażyciu leków przeciwbólowych i niemam żadnych objawów związanych z "głową" podczas treningu dlatego powiedziąła żebym się nie martwił na zapas
Szacuny
1
Napisanych postów
287
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7182
A wypowie się ktoś na temat bólów którą przyczyną są zatoki >? Najczęściej boli ściska mnie nasada nosa i okolice czoła oczodołów więc miejsce typowe w chorobie zatok . Jakieś domowe sposoby ?