PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
28:06:42:12
That is when the world will end.
Znaleziono psa - wyżeł, szara sierść. Smakował jak kurczak.

a jak z twoja dieta? nie objadasz sie na noc ciezkostrawnymi i niezdrowymi produktami? w ogole jak jesz?
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Co do tego jak się odżywiam - nie objadam się na noc (zresztą jem bardzo mało). Kolację mam zazwyczaj o 20:30, a po kolacji już nic nie jem.
Do gastrologa oczywiście pójdę, ale najpierw chciałem spróbować tutaj.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Nie pamiętam dokładnie po jakim czasie uczucie mdłości mija (bodajże 1-2 godz.), bo od roku radzę z tym sobie w inny sposób: Wchodzę do łazienki i prowokuję wymioty. Oczywiście po całej nocy nie mam czym wymiotować, więc kończy się jedynie na odruchach wymiotnych i wypluwaniu sporej ilości śliny, jednak po tym "rytuale" uczucie mdłości kompletnie mija.

"Ten tylko jest wolny,
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- info na priv
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl
znalazlam ze sa badania inwazyjne i nieinwazyjne i w sumie to najlepsze by bylo chyba pobranie krwi. Zreszta w sumie jak czytałam objawy zakazenia tym to dochodze do wniosku ze u mnie to te wszystkie przypadlosci wynikaja z tego ze ja nie umiem sie najesc

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-09-27 19:34:07
"Ten tylko jest wolny,