Czy akceptowalnym posiłkiem przed treningiem siłowym jest 100 g białego chudego sera z makaronem? Ja wiem, że białko sera wolno się wchłania, ale jeżeli od treningu dzieli nas 1,5 godziny?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jedz takie źródło białka byś w odpowiednim czasie miał dostępną pulę aminokwasów. Twarogi są kiepskim pomysłem, poza tym leżą dość długo i obciążają układ trawienny.
1
...
Napisał(a)
Kurczaka jem 2 razy na dzień, 3 raz nie dałbym rady... Mogą być ryby? Jeżeli tak, to te tłuste czy inne ze względu na fakt iż tłuszcz nie jest pożądany przed treningiem?
...
Napisał(a)
Przed i po treningu chude ryby jak najbardziej. W ciągu dnia tłuste są bardzo OK.
...
Napisał(a)
Czy akceptowalnym posiłkiem przed treningiem siłowym jest 100 g białego chudego sera z makaronem? Ja wiem, że białko sera wolno się wchłania, ale jeżeli od treningu dzieli nas 1,5 godziny?
ser chudy tylko na noc
ser chudy tylko na noc
...
Napisał(a)
najprosciej kurczaka przenies na posilki przed i po trejningu, rybe i twarog na inne posilki i po problemie.
<<<<<LoL>>>>>
...
Napisał(a)
nie chodzi mi o to, ze nie moze tylko podsunelem mu proste rozwiazanie, skoro i tak juz 2 razy dziennie wsuwa kurczaka, ja np. przed treningiem gotuje 200gr piersi, polowe jem przed polowe po treningu, po wszytkim na spokojnie juz podwieczor kombinuje se jakas rybke.
<<<<<LoL>>>>>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!