Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
20
Siema mam dosc powazny problem dla mnie mianowicie mam 194cm wzrostu cwicze od 2 lat z malym hakiem i caly czas robilem mase moje wymiary sa hhhhmmmm jak na kogos kto jedzie na "sucho" wedlug mnie zadawalajace. TZN
Waga- 92kg
Wzrost- 194
Biceps-37,5
Klatka-110
Udo-57
Pas-88
Ost. mialem kotuzje i na tydzien wypadlem z treningów
Mój problem polega na tym iz musze zaczac i zaczynam ostro plywac przez ten rok i nie wiem co robic czy rzezbe czy sile czy mase ale masy przy plywaniu raczej nie ma sensu. I nie wiem co robic. Nie chce stracic moich hehehe ciezko wypracowanych obwodów za bardzo i mam prosbe anby ktos cos doradzil. Niestety nie moge dac fotek poniewaz aparat zostal pozyczony. Prosze o podpowiedz
Szacuny
3
Napisanych postów
1234
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18976
wodny co tam bylo na egzamie hmmm czasowka 100m jakies 150m cholowania + akcja i wyciaganie z dna hmmm mysle ze lepiej zrobisz jadac najpierw sile a pozniej wytrzymalosc masa ci nie pomorze tylko zdobedziesz dodatkowy opor a teraz powiedz mi ile plywasz na treningach jak wyglada u ciebie czasowka ??
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
20
hahahah dlugo nie plywalem dopiero zaczyam. Czasówka pewnie bedzie slaba ile plywam ile starczy sil dopiero bede ukladac trening ale z racji tego ze nie lubie plywac na basenach trenowac bede na wodach otwartych a wodnego chce zdawac nad morzem.