Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5
Witam!! Mam pytanko związane poniekąd z kulturystyką. Otóż czy jest jakiś program do zmiany wyglądu ciała?? Chodzi mi o to, że np: wklejamy do takiego programiku swoje zdjęcie i możemy sobie powiększyć bicepsa i mięśnie klatki piersiowej!! Oglądałem raz na youtube filmiki i trafiłem na jakiś program do wyszczuplania różnych części ciała. Dlatego właśnie zaciekawiło mnie czy zna ktoś program do powiększania i uwidaczniania mięśni. Za odpowiedzi z góry dziękuję
Szacuny
4
Napisanych postów
2035
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34206
fotoshop ma taką opcje zobacz na necie jak cycki dla baby powiększają ,ale to już trza się znać na takich programach i trza mieć jako taką sylwetkę bo z konkretnego suchara nie da się rozciągnąć mięśni myślę ale to dla mnie głupota PS obejrzyj se faster,stronger,better czy jakoś tak tam jest pokazane jak robią kratkę na brzuchu ,zmniejszają talie itp
Zmieniony przez - piotrekzx w dniu 2009-02-11 18:09:19
Szacuny
6
Napisanych postów
368
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3202
ja to sobie plecy w tym poszerze i wrzuce ale bedzie szpan haha xD :p
Plan na poprawienie miesni? ktos mi ostatnio jeden podrzucil
poniedzialek
-klata biceps
sroda
-plecy triceps piatek
-barki nogi
i juz efekt prawie jak w photoshopie
Nawet 100 tabletek mety nie zastąpi dobrej diety!!!
Szacuny
1
Napisanych postów
313
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2755
Dobre jest.A tak na powagę jak się pyta o jakiś program to najlepszym rozwiązaniem będzie jak ściągniesz darmowy program GIMP 2-6 wersja PL Windows.Zajmuje około 15Mb Potem otwierasz zdjęcie klikasz po kolei :Filtry->Zniekształcenia->Deformowanie i tam kursorem rozciągasz jak chcesz.
do piotrekzx: można i z suchara a można i zacząć od czystej kartki, takim najzwyklejszym programikiem można robić cuda:)
Nie ma to jak zboczenie zawodowe. Coraz bardziej nie lubię komputerów, pozdro
Zmieniony przez - gibacz w dniu 2009-02-14 20:56:35
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1898
Dobre dobre ale trochę lipa np: zarywasz dupeczkę wysyłasz jej foto ta zadowolona ze nie zły koks przychodzi do spotkania i co mówisz jej wiesz kurcze spadki mam itp haha
Szacuny
5
Napisanych postów
122
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
779
palaswdn hhehh nie no żenada co innego dodac w galerii zdjec na sfd ale żeby sie posunac do czegos takiego ne ma to jak wyrywanie dupecxzek prze neta eh....