Cześc, Widziałem,że jest troche tych cwiczeń w sieci ale zastanawiałem się czy jest to sktueczne czy nie. Czy warto jest się za to brać? Może lepiej jest od razu kupić sobie jakies tabsy? Jak myślicie? Czy ktoś z Was próbował może takie ćwiczenia? Mają jakieś działanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ecerŚmiejesz się :) No tak jest. On zwiększa elastyczność członka (mówię to w dużym uproszczeniu)
jakby Ci zwiększył elastyczność to chyba nie było by na plus

...
Napisał(a)
Pewnie zaraz zaczną się głupie komentarze, ale to hipokryci, bo większość facetów ma taki czas (szczególnie w wieku dorastania) że chciałaby "mieć większego" :) Mi kiedyś, w gimnazjum się "wymarzyło" mieć większego i z tego co się dowiedziałem to te ćwiczenia zajmują koło godziny dziennie i mizerne efekty przychodzą latami, wiec sobie odpuściłem, bo na przyrodzenie nie narzekałem aż tak.
. Więc jeżeli nie masz jakiegoś bardzo małego to sobie odpuść, bo zabraknie Ci motywacji :D
P.S. Mam kupla który, żałuje, że ma dużego, bo cytuję "kontrolowanie się cały stosunek, żeby nie włożyć więcej niż na 2/3 to nic fajnego" i mówił to z takim smutkiem na twarzy :)
. Więc jeżeli nie masz jakiegoś bardzo małego to sobie odpuść, bo zabraknie Ci motywacji :D
P.S. Mam kupla który, żałuje, że ma dużego, bo cytuję "kontrolowanie się cały stosunek, żeby nie włożyć więcej niż na 2/3 to nic fajnego" i mówił to z takim smutkiem na twarzy :)
4
...
Napisał(a)
Nawet tego nie proponowałem, bo za taki zabieg u porządnego chirurga trzeba dać tyle co za limuzynę klasy średniej, a i tak ryzyko zbyt wielkie
...
Napisał(a)
Zabieg? Ale po co. Po co podejmować ryzyko z tym związane. Są różnego rodzaju pompki które coś tam podobno powiększają. Nie wiem, nie stosowałem. Są też suplementy np penilarge które podobno przyczyniają się do zwiększonego namnażania komórek w ciałach jamistych w prąciu, przez co można osiągnąć kilka cm. Musiałbyś poczytać.
...
Napisał(a)
Justtraining dzięki za odpowiedź. Nad operacją to nawet się nie zastanawiam, Ostatnio sobie o niej czytałem to jest duży odsetek prawdopodobieństwa,że można sobie uszkodzić penisa i potem nie będzie sie mogło już tego robic. Tak więc woląłbym czegoś takiego uniknąć. Ecer a stosowałeś te penilarge?
...
Napisał(a)
Daj sobie spokój, zaakceptuj to jakim jesteś.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
ecerSą też suplementy np penilarge które podobno przyczyniają się do zwiększonego namnażania komórek w ciałach jamistych w prąciu, przez co można osiągnąć kilka cm.
Że co

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Śmiejesz się :) No tak jest. On zwiększa elastyczność członka (mówię to w dużym uproszczeniu)
...
Napisał(a)
Krzykaczu ty Ty nie wierzysz w suplementy ?
Przecież jak na opakowaniu jest napisane, że dołożysz kilka centymetrów w penisie to tak musi być, tak samo jak od gainera nabiera się 10 kg w kilka tygodni

Przecież jak na opakowaniu jest napisane, że dołożysz kilka centymetrów w penisie to tak musi być, tak samo jak od gainera nabiera się 10 kg w kilka tygodni

...
Napisał(a)
Szkoda, że nie ma supla co powiększa mózg o 10% bo co po niektórym by się przydało 

doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kakao wspomaga leczenie przeziębienia i grypy
Następny temat