Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Powiększona watroba

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 605

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 41 Wiek 3 lata Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1832
Witam,
Od jakiegoś czasu czuje ucisk w brzuchu, wydaje mi się że to wątroba musiała mi się powiększyć. Nie mam żadnych skutków ubocznych prócz tego ucisku jak siedzę i trochę jak leżę.
Ucisk czuje po prawej stronie brzucha obok żebra.
W moim poprzednim temacie wrzucałem moje wyniki z wątroba bo miałem delikatnie zawyżone ale ponoc i tak były za mało zawyżone aby coś określic.
Od 2 miesięcy prawie jestem na odbloku, skończyłem brać HCG i teraz lecę clomid już 7 dzień po 2 tabletki.
I pytanie moje czy to może być od clomidu? Nie wiem kiedy to się zaczęło ale chyba coś mniej więcej jak zacząłem brać clomid ale pewny właśnie nie jestem. Czy to może być przyczyną?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106279 Napisanych postów 378294 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711520
Ankieta działu
Masz jakieś badania ?
Clomid tutaj na 99% nie ma wpływu
Clomid 2 tabletki czyli ile mg? 100?
Jaki był cykl?
Trzeba by się wybrać na usg dołu, zadzwon weź teleporqde powiedz co się dzieje powinni ci wystawić skierowanie bez problemowo
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 41 Wiek 3 lata Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1832
1. WIEK:25
2. WAGA:79
3. WZROST:177
4. WYMIARY:
-biceps:40
-klatka:-
-udo:-
-talia:-
5. STAŻ NA SIŁOWNI:10 lat
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:jakieś 5 cykli. Zazwyczaj sam testosteron czasem orale
8. TRENING:push pull legs
9. CEL CYKLU:masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:2 miesiące od ostatniego hita
11. POZIOM BF%:8/9
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):szybka przemiana materii
13. STAN ZDROWIA:dobra
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:porostu owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:126
-martwy ciąg:-
-przysiad:-
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ankieta powyzej.

Moje jedyne badania to
ALT 59 U/I
AST 41 U/I
Lekarz kazał mi wykonać tę badania bo chciałem skierowanie wziąć do neurologa żeby głowę sprawdzić i dodatkowo mi to po prostu zlecil, ale jak w poprzednim temacie to jest wszystko ok.
Tak clomid 1 tabletka=50mg
Biore po 2 żeby skończyć szybciej odblok
Cykl trwał 1.5 roku ale szły male dawki po 200mg, potem pół roku trt i potem ostatnie 2/3 miesiące 250 mg i w wakacje szedł turanabol dodatkowo.

Zadałem tutaj pytanie bo chciałem obejść się już bez lekarza bo ostatnio za często tam chodzę. Bo tu neurolog i do urologa jeszcze bo mam problem z moczem i latam do toalety bardzo czesto.. a może to też ta przyczyna? Tylko że z moczem mam problem od 4 lat jakoś a wątrobe dopiero teraz odczuwam.
Ale okej najwyżej sproboje z tą teleporada jeszcze

Zmieniony przez - Rastor w dniu 2024-11-03 16:01:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106279 Napisanych postów 378294 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711520
A skąd wziąłeś taka głupotę ze biorąc po 2 tabsy szybciej skończysz pct?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Wątroby się nie czuje zrób sobie USG żeby zobaczyć co tam się dzieje bo może być coś np z nerkami
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
@lodzianin1
Znaczy chciałem po prostu mocniej zadziałać z clomidem i przez pierwszy tydzień brać po 2 tab a później już pod koniec zejść na 1 tab. Nie chciałbym za długo przeciągać już tego odbloku bo troszkę na nim jestem a chciałbym na nowy rok znowu wejść na cykl

@Ćwiczę Bo Lubię
Wiem wiem że wątroba nie boli ale może naciskać na narządy inne ponoć jak jest powiekszona i przez to można czuć dyskomfort w brzuchu, ale racja z nerkami też coś to może być dlatego że od 4 lat jakoś mam problem z moczem i latam dużo do toalety. Ale jestem do neurologa umówiony z tym na koniec miesiąca to chyba nie muszę brać kolejnego skierowania bo urolog chyba jest od USG brzucha? Takze zawsze przy okazji mogę to załatwić już.

Zmieniony przez - Rastor w dniu 2024-11-03 19:33:42
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Dawka 50 mg to i tak duża dawka
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
lodzianin1
Dawka 50 mg to i tak duża dawka

Oki to zmniejsze dawkę do 50 mg
Widziałem po prostu jak ktoś tak brał dla lepszego nasycenia ale może faktycznie to nie potrzebne żeby brać aż tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Kiedyś tak się podawało cloma wchodząc nawet frontem po 200-300 mg ale później badania pokazały że to było bezsensowne obciążanie organizmu i dawka wieksza jak 50 mg nic więcej nie wnosiła praktycznie poza ew skutkami ubocznymi
3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
lodzianin1
Kiedyś tak się podawało cloma wchodząc nawet frontem po 200-300 mg ale później badania pokazały że to było bezsensowne obciążanie organizmu i dawka wieksza jak 50 mg nic więcej nie wnosiła praktycznie poza ew skutkami ubocznymi

Super, dobrze wiedzieć dzięki za info
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok, badania w trakcie hcg

Następny temat

Testosteron w malezji

Alldeynn
Polecane artykuły