Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Poxet 90, Priligy - przedwczesny wytrysk

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9565

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 229 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3294
Hej. Czy ktoś stosował wspomniane tabletki na przedwczesny wytrysk ? Działają ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6313 Napisanych postów 78019 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766910
Priligy jest lekiem, który w swoim składzie zawiera substancję czynną - dapoksetynę i należy do grupy leków zwanych
„selektywnymi inhibitorami wychwytu zwrotnego serotoniny” (SSRI). Jak sama nazwa wskazuje, leki należy kupować w aptece. Tam też sugeruję Tobie się wybrać i zapytać o jego dostępność. Jeżeli jest w produkcji i dostępny jeszcze na rynku, to bez wątpienia uda się Tobie go zakupić. Polecam jednak inne metody zapobiegania przedwcześnemu wytryskowi, które zostały już zasugerowane w tym temacie.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Lepiej zastosuj żele lub gumki z odpowiednim środkiem.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 229 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3294
Co polecasz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Przejrzyj oferte durex contex itp...

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
Również uważam że zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będą żele, prezerwatywy. Zacznij na początek od tej drugiej i zobacz czy nie będzie to wystarczające.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ostatnio testowałem Super Vidalista 80mg, czyli połączenie Ciałka z Dapoksetyna. Działa, ale w moim wypadku podnosi ciśnienie które i tak mam bardzo wysokie.
Teraz zamówiłem sobie Poxet 90 coś spora dawka, ale ew zażyje pół tabletki. Czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenie ? Jak działa ? Jak samopoczucie ? Czy jakieś skutki uboczne ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 200 Napisanych postów 1533 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16833
Chyba lepiej potocznie mówiąc się spuscic wystrzelić niż brać jakieś tabletki które sieją spustoszenie w organizmie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Podbijam temat. Czy ktoś testował Poxet 90 ? Jakie efekty ? A może polecacie coś innego ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 18 lat Na forum 315 dni Przeczytanych tematów 41
Zarejestrowalem sie na forum żeby opowiedzieć o moim przypadku, mam nadzieję, że komuś moja opinia pomoże.

Od zawsze miałem problemy z przedwczesnym wtryskiem. Czasem stosunek trwał kilka minut a czasami po minucie już był finisz.

Ja od jakiegoś czasu używam Priligy i szczerze polecam. Gumki z jakimiś opozniaczami znieczulają i to nie jest to samo. Używałem również żeli i one mają takie same działanie jak np durex performa. Fakt, nie mamy problemu z przedwczesnym wytryskiem ale nie mamy tez takiej przyjemności ze stosunku.

Jeżeli chodzi o Priligy, działanie nie ma nic wspólnego ze znieczulaczami. W moim przypadku, po zażyciu Tabletki, kiedy zbliża się moment wczesnego wytrysku jakimś dziwnym sposobem ten moment mija. Jakby głowa przełączała się na jakieś inne myślenie. Dokładnie tak jak powinno być

Tabletkę przeba wziąć minimum 2 godziny przed stosunkiem, po godzinie nie ma takiego działania jak powinna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I bierzesz tylko wyłącznie na min 2 godz przed ? Czy też jako terapia codziennie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 18 lat Na forum 315 dni Przeczytanych tematów 41
Biorę wyłącznie przed , minimum 2 godziny a czasem 3.
Dodam jeszcze,że mam po tym trochę nudności. Tak jak kiedy jesteś w stresującej sytuacji i czujesz to na żołądku.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Siłka a finasteryd

Następny temat

Ból barku,niestabilność

Alldeynn
Polecane artykuły