Hej. Czy ktoś stosował wspomniane tabletki na przedwczesny wytrysk ? Działają ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Priligy jest lekiem, który w swoim składzie zawiera substancję czynną - dapoksetynę i należy do grupy leków zwanych
„selektywnymi inhibitorami wychwytu zwrotnego serotoniny” (SSRI). Jak sama nazwa wskazuje, leki należy kupować w aptece. Tam też sugeruję Tobie się wybrać i zapytać o jego dostępność. Jeżeli jest w produkcji i dostępny jeszcze na rynku, to bez wątpienia uda się Tobie go zakupić. Polecam jednak inne metody zapobiegania przedwcześnemu wytryskowi, które zostały już zasugerowane w tym temacie.
„selektywnymi inhibitorami wychwytu zwrotnego serotoniny” (SSRI). Jak sama nazwa wskazuje, leki należy kupować w aptece. Tam też sugeruję Tobie się wybrać i zapytać o jego dostępność. Jeżeli jest w produkcji i dostępny jeszcze na rynku, to bez wątpienia uda się Tobie go zakupić. Polecam jednak inne metody zapobiegania przedwcześnemu wytryskowi, które zostały już zasugerowane w tym temacie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Lepiej zastosuj żele lub gumki z odpowiednim środkiem.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Również uważam że zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będą żele, prezerwatywy. Zacznij na początek od tej drugiej i zobacz czy nie będzie to wystarczające.
...
Napisał(a)
Ostatnio testowałem Super Vidalista 80mg, czyli połączenie Ciałka z Dapoksetyna. Działa, ale w moim wypadku podnosi ciśnienie które i tak mam bardzo wysokie.
Teraz zamówiłem sobie Poxet 90 coś spora dawka, ale ew zażyje pół tabletki. Czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenie ? Jak działa ? Jak samopoczucie ? Czy jakieś skutki uboczne ?
Teraz zamówiłem sobie Poxet 90 coś spora dawka, ale ew zażyje pół tabletki. Czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenie ? Jak działa ? Jak samopoczucie ? Czy jakieś skutki uboczne ?
...
Napisał(a)
Chyba lepiej potocznie mówiąc się spuscic wystrzelić niż brać jakieś tabletki które sieją spustoszenie w organizmie
...
Napisał(a)
Podbijam temat. Czy ktoś testował Poxet 90 ? Jakie efekty ? A może polecacie coś innego ?
...
Napisał(a)
Zarejestrowalem sie na forum żeby opowiedzieć o moim przypadku, mam nadzieję, że komuś moja opinia pomoże.
Od zawsze miałem problemy z przedwczesnym wtryskiem. Czasem stosunek trwał kilka minut a czasami po minucie już był finisz.
Ja od jakiegoś czasu używam Priligy i szczerze polecam. Gumki z jakimiś opozniaczami znieczulają i to nie jest to samo. Używałem również żeli i one mają takie same działanie jak np durex performa. Fakt, nie mamy problemu z przedwczesnym wytryskiem ale nie mamy tez takiej przyjemności ze stosunku.
Jeżeli chodzi o Priligy, działanie nie ma nic wspólnego ze znieczulaczami. W moim przypadku, po zażyciu Tabletki, kiedy zbliża się moment wczesnego wytrysku jakimś dziwnym sposobem ten moment mija. Jakby głowa przełączała się na jakieś inne myślenie. Dokładnie tak jak powinno być
Tabletkę przeba wziąć minimum 2 godziny przed stosunkiem, po godzinie nie ma takiego działania jak powinna.
Od zawsze miałem problemy z przedwczesnym wtryskiem. Czasem stosunek trwał kilka minut a czasami po minucie już był finisz.
Ja od jakiegoś czasu używam Priligy i szczerze polecam. Gumki z jakimiś opozniaczami znieczulają i to nie jest to samo. Używałem również żeli i one mają takie same działanie jak np durex performa. Fakt, nie mamy problemu z przedwczesnym wytryskiem ale nie mamy tez takiej przyjemności ze stosunku.
Jeżeli chodzi o Priligy, działanie nie ma nic wspólnego ze znieczulaczami. W moim przypadku, po zażyciu Tabletki, kiedy zbliża się moment wczesnego wytrysku jakimś dziwnym sposobem ten moment mija. Jakby głowa przełączała się na jakieś inne myślenie. Dokładnie tak jak powinno być
Tabletkę przeba wziąć minimum 2 godziny przed stosunkiem, po godzinie nie ma takiego działania jak powinna.
...
Napisał(a)
I bierzesz tylko wyłącznie na min 2 godz przed ? Czy też jako terapia codziennie ?
...
Napisał(a)
Biorę wyłącznie przed , minimum 2 godziny a czasem 3.
Dodam jeszcze,że mam po tym trochę nudności. Tak jak kiedy jesteś w stresującej sytuacji i czujesz to na żołądku.
Dodam jeszcze,że mam po tym trochę nudności. Tak jak kiedy jesteś w stresującej sytuacji i czujesz to na żołądku.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!