Norma to 2-800, brany 2ml na 7dni
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pytanie.czy mozliwe jest ze przy dawce 500mg testa enana tygodniowo. mam norme przkroczoną 12 krotnie przy badaniu.?
Zmieniony przez - eltroc w dniu 7/3/2024 7:35:44 PM
Zmieniony przez - eltroc w dniu 7/3/2024 7:35:44 PM
...
Napisał(a)
Gratulacje
Towar działa.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
rkarpinskiGratulacjeTowar działa.
A nie zwiekszyc.dawki bo zapewniano mnie ze przy mojej wadze 76kg 174 wzrostu bedzie klepal b. dobrze a przytylem 6kg ale wymiary bardzo slabo ida chociaz sila na duzy plus.
...
Napisał(a)
Pokreciłes cos z normą.Co to znaczy 2? Dawki podaj w mg a nie w ml.I jaki testosteron bijesz? Od kiedy zacząłes i po jakim czasie robiłes badania. Przy niektórych testosteronach w ilosci 2 ml ten wynik powinien byc wiekszy.Bądz precyzyjny.
1
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
...
Napisał(a)
Hermann1Pokreciłes cos z normą.Co to znaczy 2? Dawki podaj w mg a nie w ml.I jaki testosteron bijesz? Od kiedy zacząłes i po jakim czasie robiłes badania. Przy niektórych testosteronach w ilosci 2 ml ten wynik powinien byc wiekszy.Bądz precyzyjny.
Jelfa prolo 200mg / 7 dni
5 tyg temu pierwsze bicie
Z norma wszystko ok jest
...
Napisał(a)
A wiec uwazasz że dolna granica normy poziomu testosteronu dla zdrowego mężczyzny to 2 ng/dl??? Poziom prawidłowy dla KOBIET to 15-84 ng/dl. Coś pokreciłes. Tak więc widzisz że nie wszystko jest OK.Ustal jednostki kolego .
...
Napisał(a)
On podał stężenie we krwi.
Zmieniony przez - perrectum w dniu 2012-10-12 12:07:33
Zmieniony przez - perrectum w dniu 2012-10-12 12:07:33
...
Napisał(a)
Kolego mnie nie chodzi o stezenie tylko o NORME która podał.Przeczytaj temat od początku
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!