Szacuny
5
Napisanych postów
235
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1845
Od pazdiernika rozpoczynam studia zaoczne na SGGW na wydziale Nauk o żywieniu człowieka i
konsumpcji.Od dawna pasjonowały mnie ciekawostki dietetyczne, wiem że w tej chwili moja wiedza
jest znikoma, ale mam ogromną chęć jej pogłebienia.Moje pytanie dotyczy podjęci pracy w zawodzie,
chociaż trochę związanych z dietetyką. Czy muszę cierpliwie czekać do uzyskania tytułu inżynier,
czy możliwe jest podjęcie pracy wcześniej?Przeglądając gazetę wyborczą i strony internetowe
nie natrawiłem na nic w tym temacie dla początkującego studenta.Gdzie szukać takich ofert, gdzie
można się zgłosić?jestem zainteresowany także praktykami,pensja nie jest istotna, wystarczy mi jak
będę mógł opłacić szkołę.Będę wdzięczny za wszelkie informacje i namiary.
Szacuny
22
Napisanych postów
964
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7500
Koniu151
Niestety przy obecnym szale czasem bycie dobrym nie wystarczy, odpowiednia promocja zwykle ma większe znaczenie niż wiedza i doświadczenie, co widać zresztą po facebookowych celebrytach, a znam wielu na prawdę kumatych chłopaków, którzy ciułają grosiaki na czarno, bo zarobki na tyle małe, że nie opłaca się zakładać firmy.
DOKLADNIE :) wiem na swoim przykladzie ,kilka osob juz uszczesliwilem za niewielką opłatą
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
Niestety przy obecnym szale czasem bycie dobrym nie wystarczy, odpowiednia promocja zwykle ma większe znaczenie niż wiedza i doświadczenie, co widać zresztą po facebookowych celebrytach, a znam wielu na prawdę kumatych chłopaków, którzy ciułają grosiaki na czarno, bo zarobki na tyle małe, że nie opłaca się zakładać firmy.
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
6
Napisanych postów
151
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
455
Różnie się o tym mówi. Niektórzy uważają,ze nie ma po tym pracy. Ja jestem jednak zdania,że jeśli czujesz się w tym dobrze, jeśli posiadasz odpowiednią wiedzę to bedziesz miał klientów. Szczególnie,że wiele osob obecnie źle się odżywia, potem chcą się odchudzić i za bardzo nie wiedzą jak. Korzystają wtedy z pomocy dietetyka. Na stronie jest artykuł o zawodzie: reg forum . Myślę,że dział ma przyszłość i będzie się rozwijał.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-06-01 10:27:46
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
W typowych gabinetach dietetycznych zarobisz dość tradycyjnie. Podobnie jak w sklepie z ubraniami czy agd. Z pracą na pewno trudniej, bo nie ma jej wiele.