Witam,zaczynając piszę,że wiem że jest dużo postów o tej samej tematyce,ale nigdzie nie otrzymałem wystarczającą odpowiedz,żeby to zwalczyć,a dokładnie chodzi o to,że prawą stronę klatki piersiowej mam mniejszą od lewej,i cały czas się ta różnica powiększa,nawet gdy próbuje dokładniej na prawą stronę robić ćwiczenia to nic nie daję,więc mam pytanie czy są może są jakieś preparaty czy coś mam wstrzyknąć na tą prawą stronę,żeby lepiej poszła
albo czy można robić więcej serii na słabszą rękę na rozpiętkach z hantlami?(niby nie można,ale szczerze mówiąc jak nie ma lepszej rady,to zaryzykuje) podkreślam,że mam to genetycznie,a nie od złych treningów,zauważyłem to,gdy jeszcze nie ćwiczyłem,a po drugie trudniej mi jest napiąć mięsień z prawej strony niż z lewej.Proszę odpiszcie z dobrą radą !!!!
Waga: 75
Wzrost: 179
Cel treningowy: rzeźba
Staż treningowy na słowni: 0.5 roku
Uprawiane inne sporty: Muay Thai
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): domowa:Atlas,ławeczka,worek bokserski,hantle
Dieta: TAK
Przeciwskaznania medyczne: Nie
Zażywane suplementy: kreatyna,białko

Waga: 75
Wzrost: 179
Cel treningowy: rzeźba
Staż treningowy na słowni: 0.5 roku
Uprawiane inne sporty: Muay Thai
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): domowa:Atlas,ławeczka,worek bokserski,hantle
Dieta: TAK
Przeciwskaznania medyczne: Nie
Zażywane suplementy: kreatyna,białko
CO CIĘ NIE ZABIJE,TO CIĘ WZMOCNI