...
Napisał(a)
Mam pytanie bo dostalem na odblok po cyklu Clomid 50mg 24 tab. i HCG tylko ze na opakowaniu nie widze takiej nazwy tylko Pregnyl 5000. Czy to jest HCG ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie wiem co mam robic. Ostatnio zamiasc zaczac brac HCG wziolem jeszcze raz propa by sie zastanowic ale tu nikt mi konkretnie nic nie podpowiedzial a kolega od ktorego tu to biore mowi bym zakonczyl cykl ze bedzie wszystko ok. No i mam dzis wziac to HCG tylko ze zrobila sie grudga pod lewym sutkiem i troszke swedzi ten tamoxifen jest za slaby i boje sie ze tak zostanie. Moze poczekac na Letrozole tylko ze by przyszlo dopiero w piatek pobrac az przestanie swedziec i dopiero skonczyc ten cykl ???
...
Napisał(a)
Niby google.pl nie boli ale widzę, że niektórzy mają ciągle problem.
Tak, Pregnyl 5000 to inaczej HCG.
Tak, Pregnyl 5000 to inaczej HCG.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Dzieki ale jak wpisalem wczesniej w googlach to trafilem na forum gdzie o pregnylu pisaly sobie kobiety to od razu tu wskoczylem zapytac czy wszystko ok ;) A tak przy okazji bo to HCG mam brac 4 dni po ostatnim tescie i pozniej co cztery dni. Jak to liczyc. Czy np gdy pierwszy raz bedzie w poniedzialek to nast w czwartek czy piatek ??? No i ten clomid. Podobno po ostatnim HCG tez mam odczekac 4 dni i wtedy jedna tabletke dziennie.
...
Napisał(a)
marecki3do tego potrzebna snkieta wklejona i rozpisanie cykuDzieki ale jak wpisalem wczesniej w googlach to trafilem na forum gdzie o pregnylu pisaly sobie kobiety to od razu tu wskoczylem zapytac czy wszystko ok ;) A tak przy okazji bo to HCG mam brac 4 dni po ostatnim tescie i pozniej co cztery dni. Jak to liczyc. Czy np gdy pierwszy raz bedzie w poniedzialek to nast w czwartek czy piatek ??? No i ten clomid. Podobno po ostatnim HCG tez mam odczekac 4 dni i wtedy jedna tabletke dziennie.
...
Napisał(a)
Napisze tylko ze mam 47 lat, ok 80 kg i to moj pierwszy cykl. Trwal 12 tyg. Bralem przez ostatnie 8 tyg co dwa dni propionan ale przez pierwsze 4 sama Deke z Winstrolem bo mi ktos zle doradzil.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat297513 skopiuj wypelnij i wklej wtedy dostaniesz odpowiedz,taki regulamin
...
Napisał(a)
Oczywiscie ta Deke z Winstrolem po tych 4 tyg odstawilem i bralem przez nastepne 8 sam propionat. Wtedy zaczal sie problem z gin i bralem tamoxifen ktory podobno mam teraz dalej brac przez miesiac po skonczeniu cyklu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!