Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-05-16 12:09:19
...
Napisał(a)
Witam ! Mam pytanie co do orali: Biosira PrimoX 25mg -100 tabletek i Hubei Primobolan 25mg -100 tabletek zł, czym się różnią, skąd taka różnica w kasie, tu 100 i tu 100, a cena dwa razy tyle i jeszcze chiński producent ? Może ktoś próbował, jakieś opinie co do tab-sów ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Efekt znikomy... Nie wart ceny.
Jak już chcesz tab a coś delikatnie to tura/ epi nieduża dawka bądź poprostu Mietek 15-20mg ed....
A najrozsądniej troszkę teścia bij.
Jak już chcesz tab a coś delikatnie to tura/ epi nieduża dawka bądź poprostu Mietek 15-20mg ed....
A najrozsądniej troszkę teścia bij.
...
Napisał(a)
Nie podajemy tutaj cen
Nie warto kasy wydawać
Nie warto kasy wydawać
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Ture już kiedyś brałem, faktycznie siła, ubicie na duży plus, mięsień pełniejszy. Myślałem że po Primie będzie jeszcze lepiej, bardzo chwalona, chodzi też o kondycję pod bieganie, ale skoro mówicie że nie warto, sam nie próbowałem i zdam się na opinie innych. Sorry za podane ceny, zapomniałem że nie podajemy cen !!! Co do Metki to jednak wolę Turę, chociaż może różnica nie jest tak wielka, to jednak Metka to konkretna trutka i nie zależy mi na dużej masie, a raczej suchy mięsień i kondycja. Dzięki za opinie o Primie, wywaliłbym sporo kasy i według rad niepotrzebnie !!!
...
Napisał(a)
Jak widzisz srodek umarł śmiercią naturalna praktycznie
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-05-16 13:47:26
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-05-16 13:47:26
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
W którą turę celować: DNA, Mactropin, Vertex, Medical-Pharma, Domestic, Malay Tiger, czy coś innego ?
...
Napisał(a)
Primobolan solo nie ma żadnego sensu zresztą Tura też (problemy z libido), podstawą cyklu jest teść
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-05-17 02:06:46
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-05-17 02:06:46
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!