Szacuny
0
Napisanych postów
248
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4436
Mam taki problem ze przez swoją głupote sciągnełem speedlock aby wyczyscic błoto :/ i jak sciągnęłem to chyba zle załozyłem bo powinno byc tak ze jak się przekręca do góry to powinno blokowac a jak w doł to odblokowywac kompreje bloku i nie wiem jak to zrobic :/ Rower jest na gwarancji , kellys magic, jeszcze jest taki problem ze pojawiły się trzaski i przy blokadzie lekko się ugina :/ nie wiecie na czym polega problem ?
I've been working for life now I'm barely alive...
Szacuny
4
Napisanych postów
264
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
963
Co dokładnie sciagnąłes zeby to wyczyscic ?? Rozkrecales amor czy tylko ten kapsel wyciagales i korek odkrecałes?? napisz dokladnie co wyciągnąłes moze dam rade ci pomóc :)
Szacuny
0
Napisanych postów
248
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4436
No wyciągnąłem ten korek niebieski ten speed lockout aby zablokowac amorek badz tez zmienic na luzny. I jak go sciągnąłem to chyba zle załozyłem ale mniejsza o to chodzi o to ze przez tą durną zabawe przy blokadze kompresji amorek się trochę ugina :/Nie wiem czy czegos nie z***ałem :/ poza tym słychac takie trzaski prz zablokowanym amorze w czasie podjerzdzanie pod krawęznik wkur**ające to jest :/
Szacuny
4
Napisanych postów
264
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
963
To jak ty tylko wyciągnąłes ten korek niebieski to praktycznie wogole nie ingerowales w jego budowe i nic tam popsuc nie mogłes ... jedyne co to mogles go po prostu zle załozyc, tzn. tam sa takie zabki w ktore to sie wkłada i tym niebieskim korkiem sie przekreca , i to pewnie własnie te zabki ci sie mogly troszke same przekrecic albo ty je przekreciles czyszczac to i nie zauwazyles tego a po załozeniu korka w pozycji ze tak powiem open w zeczywistosci byl on albo troszke bardziej open;p albo troche przekrecony na strone "lock" wyciagnij korek i pokrec troche tym i pouginaj amor ... a co do tych trzasków to moze moga byc te podkladki przy dobijakach ale to bys musial rozkrecic amora całego zeby to sprawdzic
Szacuny
0
Napisanych postów
248
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4436
No wiem ze nie powinnienem tego z****ć :P ale juz próbowałem tak jak pisziesz ale cos mi nie wychodzi. Jutro do jade do serwisu mam na gwarancji moze coś wykombinują nie przeszkadza to tak bardzo w sam raz na aeroby na redukcji :P Pozdro dzięki za odpowiedz :)
Mam jeszcze pytanie czy mozna zamontowac speedlock'a na kierze ? w niektórych amorkach tak jest a mozna to oddzielnie zakupic, bo jak kupywałem rówerek i się pytałem czy mozna coś takie zamontowac to powiedzieli ze nie :P