Cze, mam problem mam cykl na mono 2x5g dziennie. Problem jest taki, iz leci mi krew z nosa jak szalona po 2-3 razy dziennie po 15-30min z dwoch dziurek na raz. Mam slabe naczynka, ale nigdy mi tak nie leciala czasem 3/4 na miesiac i to przez chwilke i przechodzilo. Teraz jest to masakra. Biore Rutinoscorbin, on pomaga bardzo na to aby krew nie leciala z nosa, przynajmniej bez krety mi pomagal ale teraz zwiekszylem nawet dawki do 6-9 tabletek dziennie Rutino i nic nadal leci. Macie jakis sposob aby zmniejszyc te "wybuchy" krwi z nosa? Jakis specyfik, sposob? Bardzo prosze o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Większe spożycie wody prowadzi do zwiększonego ciśnienia w ustroju, rozrzedza krew i stąd mogą byc te problemy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
dobrym preparatem na krwawienie z nosa jest EMOFIX, polecam bo sam go stosuje co jakiś◘ czas bo mam słabe naczynka w nosie
Zmieniony przez - traftor w dniu 2013-03-05 21:46:36
Zmieniony przez - traftor w dniu 2013-03-05 21:46:36
...
Napisał(a)
Pije duzo wody, sproboje ten EMOFIX. Moze pomoze dzieki za wypowiedzi.
...
Napisał(a)
Zmierze sobie dzis cisnienie, a czy w takim razie cos na opadniecie cisnienia powinno mi pomoc jak bym mial za wysokie? Zeby tak krew tak sie nie lala.
...
Napisał(a)
odstaw mono i sprawdz czy przejdzie. jak przejdzie powtorz cykl
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Ok dzieki za rady jeszcze raz, zmierzylem sobie rowniez cisnienie i mam 124/49 puls w normie 72. Wiec cos jest nie tak, odstawie narazie mono i zobacze jak to bedzie. A tak propo tego cisnienia czy da sie jakos temu zaradzic zeby tak nie spadalo? bo to pierwsze jest w normie ale to 49 to raczej nie;/?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!