Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć, nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat, ale postanowiłem tutaj, nie jest on o ćwiczeniu, ale raczej odnosi się do problemów ludzi ćwiczących Kulturystykę. Co tu dużo pisać. Od zawsze miałem problem żeby znaleźć dla siebie spodnie. Genetycznie uwarunkowane mam masywne nogi (może dla niektórych moje wymiary Uda nie są duże, ale jednak) w udzie mam 62 cm w obwodzie a w biodrach 97 (Nie jest to oczywiście sam tłuszcz, lecz mięśnie, po diecie redukcyjnej może zgubiłbym z Ud góra 2 cm). Ostatnio przymierzałem w różnych sklepach Spodnie i numeracja 33 i 34 były dobre w pasie, ale niestety uda nie pozwoliły mi na zakup tych spodni, ponieważ nie mogłem nawet przykucnąć.
Stąd założyłem ten temat żeby poradzić się gdzie wy osoby ćwiczące i mające "Potężne" Uda ubieracie się, kupujecie spodnie takie żeby nie krępowały waszych ruchów i żeby były luźne???
Chodzi mi o spodnie typu Jeans a nie jakieś tam odpowiedzi my chodzimy non stop w dresie :P
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Mialem ostatnio podobnie mimo tego ze nie mam duzych ud ( cos kolo 61 ) widzialem za***iste spodnie i w udach obcisle a w pasie za duze niestety nie kupilem a szkoda bo bardzo mi sie podobaly
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2006-02-20 21:01:50
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
mam podobny problem w proporcjach
kupuje w HIS, Dallas jeans, Lee, ostatnio kupowalem spodnie firmy NAVY z nowej kolekcji i pasuja dobrze jest duzy zakres rozmiarowek
jedyne co mnie denerouje ze nie ma zwezanych lekko nogawek :-/ a przy szerokich biodrach i udach nogawki proste wygladaja jak dzwony
Szacuny
10
Napisanych postów
1907
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35840
kolego ja mam 67/96 wiec co mam powiedzieć? ale rozumiem Cie doskonale
spróbuj w skateshopie, nie zrazaj sie i nie mow ze nie bedziesz chodzil z krokiem w kolanach, bo jest naprawde duzo modeli ktore wygladaja zupelnie normalnie jak sie je zalozy a maja szersza nogawke nie, u mnie rozwiazało to problem zupelnie, jak chodze do innych sklepow ze spodniami to tylko dla towarzystwa, a spodnie do garnituru wszystkie przerabiam, ew. szyje na miare
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dzieki za pomoc :) Będe musiał sie wybrać do jakiego Skateshopu ale najpierw na "Stadion" :P. Mam nadzieje że wreszcie znajdę dla siebie jakieś spodnie i bede miał narazie spokój :)