Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
65
witam mam problem z bieznia firmy reebok model pure
otoz kupilem ja juz jakis czas temu tak pod koniec grudnia i pozniej gdzies kolo marca cos zaczelo trzeszczec wiec pomyslalem ze moze brak smaru
kupilem smar i posmarowalem ale bieznia dalej trzeszczy dlatego postanowilem ja rozkrecic i wyjac te biale panele chorniace boki biezni
- chcialem sprawdzic czy moze sroby po boku sa poluzowane ale nie sa
a trzeszczenie slychac wlasnie po bokach biezni.
Niewiem co zrobic i prosze o pomoc.
Jutro wyczyszcze caly blat od smaru i sprawdze bo moze za duzo go dalem choc nie wydaje mi sie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wiem o co ci chodzi, bardzo czesto sprzęt który już jest trochę zajechany lub miał jakas powazniejszą awarie jest naprawiany na gwaracji przez poprzedniego właściciela lub co gorsza przez niego samego. Jakiś czas działa, a później ch... go strzela. Także chyba czeka się zakup nowej lub po prostu idź do serwisu i zapłać za usługę o ile będzie to w ogóle opłacalne. Coś się przetarło, ale to do zrobienia powinno być. Kiedyś chodziłam na siłownie, gdzie co 2gi dzień trener naprawiał bieżnie, były 3- cyklicznie jedna nie działała. I do tego były antyczne. Także da się? Da się. Kwestia jak
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wiem o co ci chodzi, bardzo czesto sprzęt który już jest trochę zajechany lub miał jakas powazniejszą awarie jest naprawiany przez poprzedniego właściciela w ramach gwaracji lub co gorsza przez niego samego. Jakiś czas działa, a później ch... go strzela. Także chyba czeka Cię zakup nowej lub po prostu idź do serwisu i zapłać za usługę o ile będzie to w ogóle opłacalne. Coś się przetarło, ale to do zrobienia powinno być. Kiedyś chodziłam na siłownie, gdzie co 2gi dzień trener naprawiał bieżnie, były 3- cyklicznie jedna nie działała. I do tego były antyczne. Także da się? Da się. Kwestia jak
przepraszam za dodanie tego samego, zamiast edytować zacytowałam samą siebie
Zmieniony przez - ckdfans w dniu 2013-04-16 15:54:09
Zmieniony przez - ckdfans w dniu 2013-04-16 15:54:40
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
65
ja wlasnie chcialem oszczedzic sobie chodzenia na jakies fitnessy tylko kupic wlasna bieznie tak patrze i wydaje mi sie ze to moze skrzypic jakis plastik z przodu od obudowy rozbiore i sprawdze cos jest.
ogolnie dziekuje ci za pomoc ;)