Panowie mam spory problem. Poznałem fajna dziewcznę i miałem problem z utrzymaniem erekcji. Wiem że przed nią członek normalnie mi stawał bez żadnych tabletek przy masturbacji. Teraz jestem w błędnym kole bo bez tabletki stresuje się że mi nie wyjdzie i członek nie staje, już jestem tym zmęczony i nie wiem co mam robić powiedzieć jej o tym? Zrobić badania żeby wykluczyć choroby ? Czy zostawić ja w spokoju i zobaczyć czy wszystko wróci do normy ? Proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
marcinn7BPL-G nie porównuj tribulusa do kawy bo kawa działa doraźnie, a efekty po tribulusie są zauważalne dopiero po systematycznym dawkowaniu.
calem nie było porównanie jednego do drugiego , tylko raczej przykład by się skupić na przyczynie problemu
...
Napisał(a)
Sam sobie odp na swój problem. STRES - to jest przyczyna. Więcej luzu, więcej zabawy, może trochę winka. Pójdzie raz i dalej będzie śmigło kręcić jak należy 

2
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
głowa tylko i wyłącznie, za bardzo się przejmujesz że się nie sprawdzisz, przez to zaczynasz mieć problem z erekcją, a przez słabą erekcję nakręcasz się jeszcze bardziej, co jest nie tak, lipa itp. więc wpadasz w błędne koło, podejdź na luzie "co będzie to będzie", troszkę alko jak wyżej zostało wspomniane na rozluźnienie i jak przejdziesz raz to później już się wyluzujesz
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Wstaw zdjęcie tej panny, może tutaj leży problem. .:Joke:. Jeżeli problem istnieje faktycznie, a autor tematu jest szczery, proponuję pozytywnie się nakręcić, jakiś afrodyzjak, zrobić kilka przysiadów! Żyj facet, masz okazję dać trochę przyjemność sobie i jej, na luzingu wszystko.
Umysł...duch i ciało.
...
Napisał(a)
A że piekną reklamę chlopaki preparatowi zrobili to nikt się nie połapał?
...
Napisał(a)
Przejdz sie chlopaku do lekarza I sprawdz co ci tam w porach wisi, tutaj nikt lekarzem nie jest I sluchanie sie rad dotyczacych narzadow pluciowych na forum sportowym jest troche hmm idiotyczne ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!