Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek normalnie mi stawał bez żadnych tabletek przy masturbacji. Teraz jestem w błędnym kole bo bez tabletki stresuje się że mi nie wyjdzie i członek nie staje, już jestem tym zmęczony i nie wiem co mam robić powiedzieć jej o tym? Zrobić badania żeby wykluczyć choroby ? Czy zostawić ja w spokoju i zobaczyć czy wszystko wróci do normy ? Proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ciężko jest niestety stwierdzić co może być powodem Twojego problemu. Z tego co jednak piszesz, nic nie wskazuje na to, żeby były to jakieś zabrudzenia hormonalne. Wywnioskować można po tym, że jest to po prostu psychika, a wszystko to wynika ze stresu jaki odczuwasz przed/w trakcie stosunku. W takiej sytuacji niestety leki mogą nie pomóc, a jeżeli już, to nie na długo. Musisz przede wszystkim zmienić swoje nastawienie do tego i podejść bardziej wyluzowanym. Ważna będzie również pomoc partnerki. Jak to nie pomoże to psycholog.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Stres, nerwy. Popracuj nad psychika i wszystko się uda 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
wszystko opisałeś to zdecydowanie stres i nakręcanie się samemu z góry, że nie wyjdzie Wam zblizenie, przez co ona się tlyko zniechęci czy zawiedzie, a to powoduje u Ciebie taki skutek - bardzo często się o tym słyszy. Musisz się rozluźnić i wyluzować przed, nie podchodzić do tego jak do walki o medal ma igrzyskahc olimpijskich tylko cieszyć się samym zbliżeniem. Oczywiście dla zdrowego trybu życia alkoholu nie zalecamy, ale może Ci też pomóc w wyluzowaniu się, podczas miłego wieczoru lampka wina, czy drink żebyś się tym nie stresował i nie przejmował, a jak przejdziesz raz drugi tę barierę psychiczną to już później będzie tylko lepiej i już bez wspomagania 

Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Stres i sam sobie nakrecasz niepotrzebnie...ogarnij głowę i będzie ok
...
Napisał(a)
Może nadal często myślisz o swojej byłej. Nie od kochałeś się jeszcze może.
Może one kiedyś czymś cię skrzywdziła, co wychodzi u ciebie teraz w głowie.
Może one kiedyś czymś cię skrzywdziła, co wychodzi u ciebie teraz w głowie.
...
Napisał(a)
Nerwy, stres, panika, kortyzol. Sam napędzasz spirale. Trzeba nad tym popracować.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Myślę, że kwestia tkwi tylko i wyłącznie w twojej głowie(psychice). Stresujesz się, myślisz o tym cały czas aby „sprzęt” zadziałał i przynosi to odwrotne skutki niż oczekiwane i koło się zamyka. Chorób czy rozjechanych hormonów bym się tutaj nie doszukiwał.
Wiem, że to forum o tematyce sportowej ale może - „j**nij sobie kielona, dwa lub małpkę na odwagę”. Może pomoże akurat ;)
Wiem, że to forum o tematyce sportowej ale może - „j**nij sobie kielona, dwa lub małpkę na odwagę”. Może pomoże akurat ;)
...
Napisał(a)
Tutaj działa ewidentnie psychika. Stresujesz się tym,że nie wziąłeś tabletki oraz przez to własnie penis Ci nie staje. Proponowałbym szczerze z nią o tym porozmawiać ( jeśli oczyswiście nie jest to świeży związek i jeśli spotykacie się ze sobą na poważnie).
Ewentualnie proponuje kupić preparat na potencję, który nie ma działania natychmiastowego ale bierze się tabletkę jeden raz dziennie z rana. Są dwa tutaj polecane: penis complete oraz cum on. Efekty powinny pojawić się po 2 tygodniach/
Z badań proponowałbym hormony tarczycy plus oczywiście testosteron
Ewentualnie proponuje kupić preparat na potencję, który nie ma działania natychmiastowego ale bierze się tabletkę jeden raz dziennie z rana. Są dwa tutaj polecane: penis complete oraz cum on. Efekty powinny pojawić się po 2 tygodniach/
Z badań proponowałbym hormony tarczycy plus oczywiście testosteron
...
Napisał(a)
Jeśli już ma sięgać po wspomaganie farm, to jest viag & cial OTC stosowane przed akcją, w ramach poprawy psychiki jeśli już.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Najlepiej z laską o tym pogadać. Jak jest spoko kobieta to problem ustąpi napewno.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!