Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
67
Mam problem z pryszczami odkąd zaczełem brać suplementy i chodzic na siłownie ;/
Ostatnio kupiłem tonik Clean & Clear i mało co pomaga.
Znacie jakieś dobre kosmetyki na pryszcze bo sam nie wiem co kupić żeby poschodziły.
A i jeszcze jedno od pół roku co jakiś czas wyskakuje mi syf obok ust z prawej strony. Czy to opryszczka ??~~
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
Po tradziku nie ma rozstepow Wiec zdecyduj sie czy masz rozstepy czy np przebarwienia lub blizny potradzikowe :) Tak czy inaczej solarium nie wyrowna Ci tego. A jesli masz piegi to po solarium bedziesz mial ich wiecej niestety.
Szacuny
9
Napisanych postów
215
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
901
Witam.
Prysznic po treningu jest ogromnie istotny - trzeba pozbyć się nadmiaru łoju ze skóry.
Możesz wymienić jakie suplementy stosujesz?
Toniki Clean & Clear to największe świństwo, nie tylko zaostrzają zmiany zapalne, ale również podrażniają skórę... już lepiej jeśli przemyjesz twarz czystą wodą.
Do mycia twarzy stosuj:
- La Roche - Posay - Effaclar Żel
- Avene - Cleanance Żel (najdelikatniejszy z podanych)
- Bioderma - Żel z serii Sebium
- Iwostin - Purritin Żel
- SVR - Lysanel Żel
- SYNCHROLINE - AKNICARE Cleanser
Kosmetykami nie wyleczysz trądziku. Niezbędne jest zastosowanie leczenia miejscowego lub ogólnego.
pozdr
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
67
hehe nie zawsze mi się chce po treningu i dopiero biore prysznic rano :/ Ale okej bede po treningu ^^
Hmmmm czyli clear & clean to ****nia?:/ W aptece baba mi to poleciła.
Szacuny
9
Napisanych postów
215
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
901
Odwrotnie - masz antybiotyk i Differin do tego :)
Dlatego mówię, że Differin jako samodzielny lek nie spisuje się najlepiej... Przy trądziku leczenie skojarzone to podstawa.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.