Mam od zawsze problem z przedwczesnym wytryskiem. Wydawało mi się ,ze to minie z czasem ale jest tak jak jest. Mam teraz nowa dziewczyne i ona na to narzeka. Sam też chciałbym dłuzej. Co robić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Prezerwatywy nie pomagają? Masturbacja pod prysznicem? Oc wipes? Możesz sobie kupić również jakiś spray. Niekórzy po prostu tak mają.
...
Napisał(a)
Trzeba zacząć od tego, że dopóki Twoja dziewczyna nie zacznie Cię wspierać, to będzie ch*j, a nie związek, a problem od tego nie zniknie. Narzekaniem tylko pogorszy sprawę, więc zacząłbym od rozmowy z partnerką, celem zrozumienia przez nią problemu.
Można zastosować sposoby przedstawione powyżej. Jeżeli problem jest mocno poważny, to warto skorzystać z pomocy specjalisty - seksuologa.
Zmieniony przez - Ashardon w dniu 2021-05-14 12:05:46
Można zastosować sposoby przedstawione powyżej. Jeżeli problem jest mocno poważny, to warto skorzystać z pomocy specjalisty - seksuologa.
Zmieniony przez - Ashardon w dniu 2021-05-14 12:05:46
...
Napisał(a)
Dziewczyna bierze tabletki anty tak wiec wolelibyśmy robić to bez zabezpieczenia. Poza tym próbowałem wielu prezerwatyw. Unimila, durexa intense z tym płynem opóźniającym wytrysk i trochę niby pomagały ale tak mi znieczulały penisa, że opadał i nie było przyjemnie. próbowałem masturbacji ale jak znowu stanie to jest tak samo. jak wypije alkoholu co czytałem ze działa to mi nie staje. Jakoś tak na mnie ten alkohol działa. Dziewczyna sugerowała żebym wybrał się do lekarza ale nie chce. Oc wipes to co to?
...
Napisał(a)
Popatrz w necie na techniki przedłużenia stosunku,jest tego sporo. Jak czujesz, że się zbliża to wyjmij na chwilę i jak podniecenie nieco odpadnie to kontynuuj. Możesz też sobie zwalić wcześniej, potem będziesz mniej wrazliwy. Jesli palisz to maly skręcik też nie zaszkodzi.
...
Napisał(a)
Chusteczki z płynem na przedwczesny wytrysk. Moim zdaniem fajniejsza opcja zamiast gumy bo smarujesz sobie tym penisa i masz potem większa kontrole Spróbuj bo niedrogie i w sumie dziwię się,że nie ma tego w sklepach tylko przez neta trzeba zamawiać. Co do durex intense to jest tam trochę za dużo tej substancji znieczulajacej penisa tak wiec czasami warto jest przed nałożeniem sobie tego trochę wydłubać. jest lepiej.
...
Napisał(a)
Jest sporo tematów w archiwum + zbiorcze poczytaj - https://www.sfd.pl/tag/wytrysk/
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Wiesz co, tutaj chodzi również o nacisk tych prezerwatyw a niekoniecznie o tę substancję. Po prostu nacisk jest dla mnie zbyt mocny.
...
Napisał(a)
Słyszałem, iz są praktycy, którzy jakiś czas przed smarują kremem z lidokaina, taka na ząbkowanie u dziecka :) zmniejsza odczucia i ponoc można dłużej, ale osobiście nie sprawdzałem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!