Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
359
Witam, mam problem z przytyciem ważę niecałe 50 kg przy wzroście 180 cm , dodam iż mam 15 lat i zawsze staram się jeść jak najwięcej. Niestety mój apetyt nie pozwala mi zjeść większej ilości kalorii niż jest wymagane do utrzymania wagi. Wyniki krwi mam w normie nie mam jakiś dużych braków, poza tym chudzielcem jestem w sumie od "zawsze", ale od pewnego czasu zaczęło mi to bardzo przeszkadzać. Czytałem na forum o różnych preparatach na apetyt i zdecydowałem się na dibencozide, może ktoś to zażywał i ma wyrobioną opinię na temat tego specyfiku? Powiem Wam że byłem nie raz u lekarza w sprawie mojej przesadnej niedowagi ale każdy mówi jedynie że jeżeli wyniki badań krwi są w porządku to nie mam się czym przejmować i muszę jedynie więcej jeść.
Szacuny
1141
Napisanych postów
2449
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
34643
co do dibencizide magnum majac nascie lat stosowalem go i w moim przypadku apetyt poszedl mega w gore jadlem jak opentany czego skutki sa dzis zauwazalne hehe
1
jedyne co stoi miedzy Toba ,a Twoim celem , TO TE BZDURY , ktore sobie mowisz , ze nie dasz rady
Szacuny
1
Napisanych postów
11
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
3257
W Twoim wieku ważyłem podobnie, a potem mając 19 lat ważyłem chyba 59kg. Żeby podnieść wagę musisz więcej jeść, chociaż czasami w tym wieku ma się taki metabolizm, że ciężko o to ;) Trzeba się przemóc lub przyzwyczaić, na pocieszenie, teraz ważę tyle ile chcę - w okolicach 80kg, ale jest 2x starszy niż Ty.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
359
Rozpiskę zaraz wrzucę tylko jeszcze takie pytanie... jak dawkować dibencozide? Słyszałem że najlepiej rano 30-60 minut przed jedzeniem, tak samo wieczorem.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
teraz jest tak a za jakisczas się sylwetka moze zmienić, u mnie w podstawóce było pare grubasków teraz niektórzy są szczuupli albo na odwórt z chudzielca do grubaska
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.