Aa tam zalezy w jakim stopniu zaawansowania jestes z tradzikiem np ja mialem "lekki" jak to pani dermatolog powiedziala i zapisala mi tabletki ktore obnizaja produkcje lojotoku + cetaphil i 2 masci na receptre epiduo + skinoren jestem w trzecim tyg stosowania i powiem wam ze jest widoczna poprawa aa powinna byc dopiero po ok miesiacu jak pisze na ulotkach wiec polecam : )
...
Napisał(a)
Kup sobie w aptece tabletki: NORMATABS, i bierz 2 tabletki dziennie przez miesiąc a pozniej po jednej dziennie. Mi lekarz zalecił takie leczenie i tradzik wogole mi nie wyskakuje. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
No wlasnie ja je pije ale raz dziennie + cetaphil + te 2 masci narazie jest git : )
...
Napisał(a)
ok. dzieki za rady ;) a macie może jakieś informacje na tema usuwania blizn i przebarwień? słyszałem o mikrodermabrazji ale nie wiem czy się opłaca, ile kosztuje i ile zabiegów trzeba zrobić a informacje w internecie są różne nt.
...
Napisał(a)
no to skinoren jest na tradzik + przebarwienia mi pomaga :) aa epiduo typowo na tradzik dlatego raz dzien to raz tamto na zmiane + te NORMNATABS i zeby skora nie byla ani tlusta ani wysuszona 2x dzienie cetaphil.
...
Napisał(a)
Ja jestem na IZOTEK'u i pierwsze 2-3 miesiące tragiczne, wszystko wyskoczyło, ale byłem na to przygotowany, teraz już może być tylko lepiej
Dermatolog tutaj to podstawa, ale jeżeli chcesz działać na własną rękę, to poczytaj o dietach antytrądzikowych, myj się żelem do twarzy z ZIAJA i BRATEK w tabletkach bardzo fajna sprawa, unikać słońca, bo przy tym się ino człowiek poci i skóra wydala ropne.

...
Napisał(a)
Jaa wlasnie to samo przez pierwszy tydzien przy stosowaniu tych masci masakra sie stala 2x wiecej hehe alee lepiej to wyleczyc dobrze niz miec to pod skora : )
...
Napisał(a)
Jeffren12ok. dzieki za rady ;) a macie może jakieś informacje na tema usuwania blizn i przebarwień? słyszałem o mikrodermabrazji ale nie wiem czy się opłaca, ile kosztuje i ile zabiegów trzeba zrobić a informacje w internecie są różne nt.
ja chodzę do dermatologa na kriomasaże, wymraża ci trądzik i przebarwienia ciekłym azotem, przyjemna sprawa. Dobre efekty i co najważniejsze za free
„Ciężar musi być ciężki”Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
Jeffren12ok. dzieki za rady ;) a macie może jakieś informacje na tema usuwania blizn i przebarwień? słyszałem o mikrodermabrazji ale nie wiem czy się opłaca, ile kosztuje i ile zabiegów trzeba zrobić a informacje w internecie są różne nt.
mój znajomy miał mikrodermabrazje, efekt rewelacyjny, skóra czysta
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat