Skąd pewność, że od ochraniaczy? Ten materiał wewnętrzny przy ochraniaczach mastersa nie wygląda na jakiś z kosmosu wzięty, wątpię, żeby tam były jakieś alergeny, których nie ma np w materiałach, z których szyją ciuchy. Maści dostępne bez recepty nie pomagają - męczyłem się tak kilka miesięcy, dopiero dermatolog mi zapisał jakieś z tego co pamiętam eleosone i novate się nazywały.
...
Napisał(a)
maxwell rd co do tych spray to jakie używałeś , dobrze wiedzieć że to normalka ćwicząc gołymi stopami
...
Napisał(a)
Nie Eleosone tylko Elosone krem i Novate maść i krem. W dodatku oba produkty są w refundacji.
Eloson jest na atopowe zapalenie skóry i łuszczyce, a Novate na łuszczyce, liszaj płaski i liszaj rumieniowaty przewlekły.
Eloson jest na atopowe zapalenie skóry i łuszczyce, a Novate na łuszczyce, liszaj płaski i liszaj rumieniowaty przewlekły.
...
Napisał(a)
wybiorę się do rodzinnego i poproszę o przypisanie mi elosone krem i novate i zobaczymy czy będą jakies efekty , dziękuję za pomoc :)
...
Napisał(a)
Ja nie mialem problemow ze stopami,ale kiedys mieszkalem z kolega i chlopak sie nie sluchaj,nie chcialo mu sie uzywac klapek na publicznej silowni(prysznice) i dostal grzybicy stop.Mialem szczescie,ze wtedy mialem wlasna lazienke...wiec stad wiem jakie sa mniej wiecej objawy tego syfu...Niestety ja mieszkam w Anglii i takie rzeczy jak grzybica stop,paznokci u nog i innych chorob skory,chociazby egzema,ktorej sam sie tutaj nabawilem,to normalka w tym poganskim kraju.Tutaj pelno jest roznego roadzaju sprayow i masci,po prostu ludzie w Anglii wola leczyc sie sami,jak miec przepisany paracetamol na wysypke;/
Dzisiaj na moim facebooku wyskoczylo takie o to foto i nie wiem czemu skojarzylo mi sie z Twoim tematem.Tutaj nastapila reakcja alergiczna,dodam,ze tanie materialy,barwniki jakimi sa barwione itd.Moga wywolywac reakcje alergiczne,ale takze roznego rodzaju bakterie rozwijajace sie w np.nie pranym,czyszczonym sprzecie.Kiedys uzylem rekawic klubowych i na nastepny dzien dostalem potowek na dloniach...
Najlepiej udaj sie do lekarza,on bedzie wiedzial jak temu zaradzic!!!
Zmieniony przez - maxwell rd w dniu 2012-07-28 10:47:41
Dzisiaj na moim facebooku wyskoczylo takie o to foto i nie wiem czemu skojarzylo mi sie z Twoim tematem.Tutaj nastapila reakcja alergiczna,dodam,ze tanie materialy,barwniki jakimi sa barwione itd.Moga wywolywac reakcje alergiczne,ale takze roznego rodzaju bakterie rozwijajace sie w np.nie pranym,czyszczonym sprzecie.Kiedys uzylem rekawic klubowych i na nastepny dzien dostalem potowek na dloniach...
Najlepiej udaj sie do lekarza,on bedzie wiedzial jak temu zaradzic!!!

Zmieniony przez - maxwell rd w dniu 2012-07-28 10:47:41
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!