Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
42
Witam, mam dość duży problem, w zeszły wtorek po pracy, niestety po 12 godzinach, wybrałem się jak zwykle na siłownie, było gorąco, a ja niestety przez cały dzień nie miałem nawet kiedy wypić wody. Po ok 45 min treningu poczułem się słabo, więc postanowiłem zakończyć. W szatni podczas przebierania, zrobiło mi się jeszcze słabiej, zaczął mi się plątać język, strasznie mnie zamroczyło, więcv wyszedłem i poprosiłem o wezwanie karetki pogotowia. Nie straciłem przytomności do końca , ale miałem takie fazy odpływu i przypływu. Noc spedziłem na izbie przyjęć podłączony do kroplówek...Po wyjściu miałem dwa dni wolnego, uzupełniałem płyny i czułem się dobrze. Po dwóch dniach pojechałem rowerem do pracy i po 20 minutach znów wyladowałem na izbie przyjęć z tymi samymi objawami. Lekarze stwierdzili że to odwodwodnienie. Od tego czasu minął już ok tydzień, organizm nawadniam codziennie pijąc ok 3-4 litrów wody z róznymi minerałami, ale wciąż czuje się bardzo słobo i boli mnie głowa i zdarzało mi się "zacinać" jak coś mówiłem w połowie zdania. Po wizycie u kardiologa wstępnie nie stwierdził, żadnych podstaw kardiologicznych, a do neurologa mam dopiero jutro...mam pytanie czy to normalne objawy po odwodnieniu?jak długo to potrawa i w czym dostarczyć organizmowi jakiegoś środka wspomagającego , żeby wreszcie stanął na nogi...dodam , że do momentu pierwszego omdlenie, brałem Kreatyne, HMBolon, Arginine i Testosterol, oraz Tabex takie tabletki na rzucenie palenia...bardzo prosze o pomoc!!pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
42
No jestem, tylko nie wiem jak bdzie dalej wygladala moja przygođa zwiazna ze sportem, kiedy bede mogl wrocic na silownie i czym jest spowodowane az takie oslabienie mojego organizmu
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
42
nie mam pojęcia, robili mi badania krwi i miałem podwyższąną kreatynine tylko, no ale to skutek odzywek no i troche cukier, ale potem przy nastepnych wynikach juz było dobrze, badali mi tylko mocznik, kreatynine, sód i potas.
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
42
miejmy nadzieje, że to tylko dłuższe skutki tego odwodnienia, bo trudno mi już tak żyć z dnia na dzień w spoczynku, i myśleć, że znów coś się może wydarzyć...