Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
Witam,
Jestem ciekaw Waszej opinii o produktach tej firmy. Ich makarony, tunczyk itp. sa znacznie tansze od konkurencji, lecz mam pewne opory przed ich kupowaniem - nie jestem pewien ich jakosci.
Czy ktos z Was moze cos o nich blizej powiedziec? Co uwazacie o produktach Tesco, Leader Price?
Szacuny
48
Napisanych postów
4154
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45412
nie znam tych firm,ale jesli chodzi o tunczyka to kupuj takiego
zeby byl w kawalkach(nierozdrobniony)
makarony najlepsze sa jak jest napisane 100% semoliny(pszenicy) durum
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
i kolezanki ;)
co do oliwy - troche sie rozpedzialam; jestem na tkd, wiec stad; niemniej jednak tlooszcz w diecie roowniez moosi byc - a tu dzieki niemu dodatkowo mozesz 'ozywic' smak toonyczyka
mialam mozliwosc sproobowania z tej firmy kilku rzeczy - nie powiem, nie byly az tak zle ;); nie zawsze co tanie, moosi oznaczac gorsze; aczkolwiek podchodze do niej z pewna ostroznoscia - nie potrafie wyjasnic dlaczego
Szacuny
48
Napisanych postów
4154
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45412
wcale sie nie rozpedzilas, ja nie jestem na tkd,ale tez kupuje tunczyka
w sosie wlasnym i dolewam oliwy z pierwszego tloczenia(wiadomo jakich
tluszczy uzywaja w przemysle rybnym - przewaznie tych najgorszych)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Bez obaw możesz kupować - są to zwykłe produkty (czasami kiepskiej jakości jak się to wszędzie zdarza), produkowane przez wiele normalnie działających na rynku firm w tym przypadku jednak sprzedają swoje produkty pod szyldem danego supermarketu (w tym przypadku wszystko nazywa się aro, w realu tip itd.).
Szacuny
90
Napisanych postów
17398
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
79160
Ja kupuje wode Tego az tak bardzo zepsuc sie nie da Ale fakt faktem - ze produkty raz sa ok a raz do wyrzucenia ...przuykladem moze byc wlasnie tunczyk - w "normalnym" nie ma miejsca na kosci iosci badz ...ogony !! A w produktach typu DIT TIP ARO LEADER PRICE etc zdarazaly sie takie wpadki i to nierzadko :(
Idac po Alternatywnej Drodze zawsze przejdziemy przez podstawy Odzywiania.
Kanarek.mafii.hardcor.suple.pl