Jakie macie opinie na temat produktów sfd? wiem że jakieś wpaki były, ale kto ich nie robi? ostatnio chyba popularna marka z krową w reklamie miała srogą wpadkę. Mi osobiście najlepiej podchodża frużeliny i super smakują na tle konkurencji, macie jakiś swoich faworytów?
...
Napisał(a)
Wszystkie produkty SFD posiadają aktualne badania, dostępne w kartach produktów. Dla pełnej transparentności dodajemy również archiwalne badania, aby klient miał pełną jasność co do jakości oferowanych produktów. Więcej procesie badania możesz przeczytać na stronie: https://sklep.sfd.pl/aspx/JakoscProduktow.aspx
Certyfikowany dietetyk i trener personalny
Najlepsze odżywki i suplementy -> http://sklep.sfd.pl
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Większość, jak nie wszystkie osoby udzielające się w tym dziale, stosują zapewne głownie suple z sfd.
Osobiście również gustuję we frużelinach i gotowych posiłkach.
Osobiście również gustuję we frużelinach i gotowych posiłkach.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
myśle że po tych wpadkach co były to teraz są dokładnie badane, wyniki badań masz pod produktami i możesz sobie sprawdzić
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Osobiście od lat stosuję produkty sfd zazwyczaj odżywki białkowe SFD, czy to w formie zwykłego szejka białkowego, czy to koktajle owocowe. Mi słodkość i smak ich odżywek mocno podchodzą i pasują.
...
Napisał(a)
Masz rację z tym, że w zasadzie na rynku raczej nie ma firmy, która by nie miała jakiejś wpadki. Dotyczy to nie tylko rynku suplementów, ale nawet i patrząc ogólnie. Najważniejsze jest to, aby z tego wyciągać odpowiednie wnioski i pracować nad tym, aby błędy te nie miały miejsca w przyszłości. Rzadko jaka firma na rynku wydaje rocznie miliony złotych w celu badania każdego swojego produktu z określonej partii. SFD/ALLNUTRITION wykonuje takie badania, które masz dostępne na stronie sklepu przy każdym produkcie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Produkty są w miarę ok, natomiast działanie sklepu i ludzie na słuchawkach mega nieprofesjonalne. Trzeci raz zdarza mi się to samo. Na stronie sklepu podczas zakupu jest informacja o dostarczeniu towaru w ciągu 24-48h, dzwonie do nich po trzech dniach ( jeszcze Noe wyslali) i dostaje info, że przepraszają za opóźnienia i towar dostanę za około 5 dni (to razem wychodzi 8 dni). Jeśli mi to nie pasuje to mogę anulować zamówienie. Pytam dlaczego jest info o 24-48godzinach, dostaje odpowiedź, że to nie aktualne. Po czy się gość rozłącza. Szok. Już trzech znajomych przestało z tego powodu u nich kupować. Absolutnie nie polecam.
2
...
Napisał(a)
Produkty i może okey ale cała logistyka i organizacja to DRAMAT. Mieszkam w Niemczech i to ile te paczki od nich idą to żart. Zamawiam w wielu sklepach w Polsce i z reguły paczki mam na 2 dzień roboczy u siebie. Tu po dwóch dniach nawet wysłana nie jest a wyświetla się, że zamówienie zrealizowane. Niestety tym skutecznie mnie do siebie zniechęcili.
2
...
Napisał(a)
Magazyn robi co może, zamówień jest dużo + sezon grypowy i L4 = opóźnienia w wysyłce. Ogarniemy się.
Certyfikowany dietetyk i trener personalny
Najlepsze odżywki i suplementy -> http://sklep.sfd.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!