Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dokładnie stojak Keltona jak zrobisz sam wyniesie Cie jakieś 60 zł :) sam mam taki ;] profil 50x50x2mm Wytrzymuje 500kg;] ale i tak nie zmieścisz tyle obciazenia na niego;]
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
NO powiem Ci ze sprzęcik niczego sobie uchwyty według Keltona wytrzymuja 80 kg . Ja sprawdziłem je i spokojnie 120Kg tak wiec stojak wytrzyma jakieś 800 a moze i 1000 KG :D juz mysle o modyfikacji zeby był nie trójkątem a piramida co da 2 razy wiecej miejsca na krazki. jakbys chciał projekt mogę wysłać. Mam także inny sprzęt wzorowany na projktach głównie Keltona :)
Szacuny
3
Napisanych postów
411
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6136
Merlin89 bylbym wdzięczny na projekt. jeśli możesz wyślij mi na e maila: [email protected] możesz też powysyłac inne sprzęty jakie masz bo planuje rozbudować swoja silownie :)
z gory bedzieki sog poleci
Szacuny
2
Napisanych postów
59
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
694
Witam
Ja też niebawem będę przerabiał siłownię i każdy projekt, jak to mówią jest na wagę złota Także jakbyś mógł to prześlij mi projekty również na mojego maila: [email protected] Wielkie DZIĘKI
P.S. szukam już od dłuższego czasu projektu gotowej ŁYDKOWNICY także jakbyś miał także ten projekt to będę wniebowzięty