...
Napisał(a)
Witam, lecę moj pierwszy cykl propionat 100mg e2d 1-12(planowane).Dzis jest czwarty dzien liczac od pierwszego strzalu(wczoraj bylo drugi), pytanie czy prop sie wkreca tak jakniektorzy mowia po tygodniu-dwoch czy jak to wyglada? Bo dzis jest czwarty dzien (po dwoch szotach) i ja nic po sobie nie czuje, tak jakbym tego nie bral a ziomek mi gada ze niby juz na drugi dzien czuje po wbiciu, jak to jest? Pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jesli oczekujesz ze Cie wystrzeli jak mefedron to nic z tego
mozna wyczuc subtelne zmiany w psychice, ja staje sie pewniejszy siebie, szczesliwszy i bardziej charyzmatyczny. Jednek gdy e2 podskoczy to czar pryska.
Zmieniony przez - Lordwais w dniu 2017-10-17 17:13:43

Zmieniony przez - Lordwais w dniu 2017-10-17 17:13:43
...
Napisał(a)
1. WIEK:20
2. WAGA: 100
3. WZROST: 190
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 118
-udo: 68
-talia: 88
5. STAŻ NA SIŁOWNI:4lata
6. DIETA:
-białko: 2g/kg
-węglowodany: różnie
-tłuszcz: róznie
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:Dzielony a/b
9. CEL CYKLU: masa/rekompozycja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 14-15
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto 65%/ mezo 35%
13. STAN ZDROWIA: wracam do zdrowia z dietetykiem, bo od 5-6 tyś kalorii na sucho to uszkodziłem jelita
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150 x 4
-martwy ciąg: 230 x1
-przysiad: 170 x 3
2. WAGA: 100
3. WZROST: 190
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 118
-udo: 68
-talia: 88
5. STAŻ NA SIŁOWNI:4lata
6. DIETA:
-białko: 2g/kg
-węglowodany: różnie
-tłuszcz: róznie
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:Dzielony a/b
9. CEL CYKLU: masa/rekompozycja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 14-15
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto 65%/ mezo 35%
13. STAN ZDROWIA: wracam do zdrowia z dietetykiem, bo od 5-6 tyś kalorii na sucho to uszkodziłem jelita
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150 x 4
-martwy ciąg: 230 x1
-przysiad: 170 x 3
...
Napisał(a)
Albo za dużo sie spodziewasz po towarze albo masz wyj**ke,... Ogolnie to powinieneś juz czuć p******niecie.
...
Napisał(a)
demienpo dwoch iniekciach?....Albo za dużo sie spodziewasz po towarze albo masz wyj**ke,... Ogolnie to powinieneś juz czuć p******niecie.
...
Napisał(a)
Niektórzy chyba za dużo sobie wyobrażają
Kilka szotów propa, nie zrobi z nas gościa z okładki
Ja po kilku inj czułem fajnie libido w górę

Ja po kilku inj czułem fajnie libido w górę
...
Napisał(a)
Nie chodzi mi o efekty wizualne, sylwetkowe.Pytam czy po dwoch iniekcjach juz powinienem czuc zwiekszone libido, pewnosc siebie, cos takiego? Bo jedni mowia ze juz po jednym szocie czuja a drudzy ze trzeba tydzien/dwa poczekac az sie "wkreci", wiec?
...
Napisał(a)
Pewnym siebie to się jest albo nie . Towar tego nie zmieni .
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Zeby sie upewnic dobrym pomyslem jest zrobic badanie testa? Przykladowo jutro robie iniekcje, po jutrze badania tescia? Jesli tak to jakiego? Wolny/Calkowity?
...
Napisał(a)
Niezly pomysl,bez ronicy ktore. Wolny pokaze poziom testa po aromatyzacji a calkowity pokaze calkowity poziom tst we krwi.
...
Napisał(a)
pawel11216Nie chodzi mi o efekty wizualne, sylwetkowe.Pytam czy po dwoch iniekcjach juz powinienem czuc zwiekszone libido, pewnosc siebie, cos takiego? Bo jedni mowia ze juz po jednym szocie czuja a drudzy ze trzeba tydzien/dwa poczekac az sie "wkreci", wiec?
Libido nie jest wyznacznikiem, pewnosc siebie to nie zasluga towaru.
pawel11216Zeby sie upewnic dobrym pomyslem jest zrobic badanie testa? Przykladowo jutro robie iniekcje, po jutrze badania tescia? Jesli tak to jakiego? Wolny/Calkowity?
Jw, calkowity.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!