Biorę ponieważ intensywnie trenuje crossfit a przygodę z siłownia mam od dobrych paru lat lecz zaznaczam że z przerwami. Wziąłem ponieważ intensywność treningów tego już zaczęła wymagac. Proszę o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam. Od 22 września jestem na krótkim propionat testosteronu 1 cm co 3 dni. Po 2 tygodniach zmniejszyłem dawkę do 0.5-0.7 cm co 2 dni. W chwili obecnej minął mi już 7 tydzień brania testo. Jak długo mogę być na krótkim cyklu ? Czy już powinienem skończyć i zacząć odblok czy dalej mogę ciągnąć 0.5 cm e2d ?
Biorę ponieważ intensywnie trenuje crossfit a przygodę z siłownia mam od dobrych paru lat lecz zaznaczam że z przerwami. Wziąłem ponieważ intensywność treningów tego już zaczęła wymagac. Proszę o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wiek 32
Waga 79
Wycisk na klatę 95
17 podciągnięć siłowych w pełnym zakresie
Cooper 2800 12 min
Wzrost 183
Nic więcej nie mam pomierzonych
Bieganie pływanie siłownia crossfit
4 razy w tygodniu aktywność fizyczna .
Tyle na chwilę obecną mogę przedstawić
Waga 79
Wycisk na klatę 95
17 podciągnięć siłowych w pełnym zakresie
Cooper 2800 12 min
Wzrost 183
Nic więcej nie mam pomierzonych
Bieganie pływanie siłownia crossfit
4 razy w tygodniu aktywność fizyczna .
Tyle na chwilę obecną mogę przedstawić
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od Twoich chęci i badań. Jeżeli badania są ok i chcesz ciągnąć dalej to jak dla mnie sam test ma więcej plusów niż minusów. Oczywiście cały czas HCG i badania okresowo. Dawka wg mnie za mała. Przynajmniej 100mg e2d, a w dłuższej perspektywie bym podbijał delikatnie. Teraz poziom teścia masz zapewne niewiele ponad widełkami? Jeżeli to nie htz to nie ma sensu się blokować małymi dawkami.
1
...
Napisał(a)
Tak więc mogę ciągnąć cykl delikatnie podbijając dawkę i do tego powinienem brać HCG ? Do tej chwili HCG nie brałem. Ale w takim razie zacznę brać . Jakie dawki HCG i co ile najlepiej przy moim testo ?
...
Napisał(a)
Robiłem pełną morfo z testo całkowitym estradiolem itp dzień przed wyjściem na cykl. Więc mam wzorzec jak było przed
...
Napisał(a)
Propka pociąg z 12 tygodni i przydało by się zrobić badania teraz jak jeszcze nie robiłeś bo nie wiadomo co tam w hormonach, i dawkuj 100mg e2d
1
...
Napisał(a)
Dawkę taka miałem na początku 100 e3d ale po około 2 tygodniach zszedłem na 0.7-0.5 e2d bo strasznie łydki i uda mi spinalo podczas biegu. Ale w sumie teraz nie biegam bo mam kontuzje nogi to robię tylko siłownię na górne partie ciała i cross nie angażujący nóg. Więc wbije na 1cm e2d . Rozumiem że do tego dołożyć HCG i brać również ?
Zmieniony przez - Kasztelan190 w dniu 2022-11-13 21:00:35
Zmieniony przez - Kasztelan190 w dniu 2022-11-13 21:00:35
...
Napisał(a)
Hcg obowiązkowo cały cykl możesz bić tak jak master7711 napisał 500ui 2x week
1
...
Napisał(a)
Dobra. HCG jestem w momencie ogarniania. Nic się nie stanie jak dopiero teraz zacznę brać HCG przy testo ?
A clomid też brać? Czy dopiero jak przestanę brać propa ?
A clomid też brać? Czy dopiero jak przestanę brać propa ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Doping teść krótki długi, deka i reszta potrzebuje pomocy
Następny temat