borek
...
Napisał(a)
Mam 32 lata obecnie waże 110 kg jestem po niedoczynności tarczycy obecnie przyjmuje EUTHYROX 150 mg i THyrozol 10 mg moje TSH wynosi 1,8 , trzymam diete z bilansem ujemnym chodzę na siłownie aeroby 4 x w tygodniu rower po 30 km w 1h 15 minut a pomimo tego nie chudne dodam do tego wszytskioego że jestem budowy endomorkika tłuszcz na tyłu ...... Prosze o pomoc co ma zrobić żeby schudnąć .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Widocznie nie masz ujemnego bilansu jesli nie tracisz na wadze...
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Baba najpierw sprawdź datę rejestracji i profil zanim coś takiego napiszesz
...
Napisał(a)
to ty sporo musisz jescm ja przy 1 godzinie aeroba dziennie spalam ladnie tluszczyk. Zmniejsz ilosc tluszczy w diecie no i skoro pytasz w dziale doping o rade to wez clen i efedryne :)
Zmieniony przez - pizmak5 w dniu 2006-05-20 00:06:35
Zmieniony przez - pizmak5 w dniu 2006-05-20 00:06:35
...
Napisał(a)
jestes pewien ze masz diete odpowiednio zbilansowana??
bo mysle ze tu tkwi problem. innego logicznego rozwiazania nie widze. chyba ze cos z ta tarczyca ale stawiam na diete. zkoryguj ja jeszcze
bo mysle ze tu tkwi problem. innego logicznego rozwiazania nie widze. chyba ze cos z ta tarczyca ale stawiam na diete. zkoryguj ja jeszcze
...
Napisał(a)
efka,johimbina,cytomel,nolwadex i winko,plus dieta tylko bialko ok 4 gramy na kg i bedzie git
...
Napisał(a)
Myśle że zacznę od ułożenia pożądnej diety pomierze obwody i wtedy zobacze jeżeli nic się nie będzie leciało to dożuce suple które polecacie. Tylko pytano czy zapotrzebowanie liczć na suchą mase ciła czy na obecną i jak dobrać mackroskładniki na kg ciała??.
borek
...
Napisał(a)
Zapotrzebowanie na sucha mase, proponuje low carb -> https://www.sfd.pl/temat162782/ z niedoborem kalorycznym ok 500 kcal.
...
Napisał(a)
A mogło by tak być np 2g B 1 WW i 1 TŁ na kg co daje około 2000kcl przy założeniu suchej masy ciała 85 kg ?????
borek
...
Napisał(a)
Ile wynosi Twoja podstawowa przemiana materii z wyliczen?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!