Witam, cwiczylem 6 miesiecy w domu po czym stwierdzilem, ze powinienem wkoncu wybrac sie na silownie, poniewaz w domu nie mialem wogole zadnego sprzetu do cwieczen, tylko ostatni miesiac mialem drazek, jestem endomorfikem wiec sucha masa to ja nie grzesze. Chcialbym aby ktos doradzil mi co w te 5 dni moge robic, i ile poswiecac czasu na aeroby. Oprocz tych 5 dni moge dodatkowo biegac, poniewaz silownia zawsze jest u mnie w godznach 13.30/14.30/16.30/17.30/14.30. Jestem od tych godzin uzalezniony przez szkole. Wiec zawsze moge jeszcze wieczorem albo z rana biegac. Bylbym wdzieczny aby ktos ulozyl mi jakie cwiczenia i ile serii oraz powtorzen moglbym robic oraz kiedy biegac zeby uzyskac efekty, poniewaz mimio, ze robilem sporo pompek, i niby cos tam wiem o cwiczeniach, to na silowni i o prawidlowej rozpisce mam wiedze znikomą.
PODSUMOWUJAC, POTRZEBUJE:
+rozpiski treningowej
+diety
+czestosci wykonywania aerobow
Chce uzyskac sylwetke "Zyzza" lub "Jeffa Seida" lub zblizone, poniewaz oni nie byli endomorfikami, wiec bardziej interesuje mnie beztluszczowa tkanka miesniowa.
Pomozecie? Wstawie jeszcze tutaj moje zdjecia z poczatku cwiczen, oraz stanu miesiac temu:

PODSUMOWUJAC, POTRZEBUJE:
+rozpiski treningowej
+diety
+czestosci wykonywania aerobow
Chce uzyskac sylwetke "Zyzza" lub "Jeffa Seida" lub zblizone, poniewaz oni nie byli endomorfikami, wiec bardziej interesuje mnie beztluszczowa tkanka miesniowa.
Pomozecie? Wstawie jeszcze tutaj moje zdjecia z poczatku cwiczen, oraz stanu miesiac temu:

1