Chcialem sie was zapytac czy Proviron (Masterolon) to odblok czy tez srodek sterydowy, ktory powoduje przyrost masy miesniowej, w necie trudno cos dobrego znalesc, prosze o jakies info
...
Napisał(a)
Witam
Chcialem sie was zapytac czy Proviron (Masterolon) to odblok czy tez srodek sterydowy, ktory powoduje przyrost masy miesniowej, w necie trudno cos dobrego znalesc, prosze o jakies info
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
infamous
pewnie się mylę
sęk w tym, że podobnie jak wielu ludzi opieram swą wiedzę na artach z tego tego forum i stronki kulturystyka.pl a art, który przytoczyłem podwieszony jest na głównej stronie kulturystyki.pl
przydałoby się zrobić porządek na stronce
i jeszcze jedno - jaką pozycję z literatury poleciłbyś jeżeli chodzi o saa??
uzupełnienie wiedzy poprzez wyszukiwarki to katorga
pewnie się mylę
sęk w tym, że podobnie jak wielu ludzi opieram swą wiedzę na artach z tego tego forum i stronki kulturystyka.pl a art, który przytoczyłem podwieszony jest na głównej stronie kulturystyki.pl
przydałoby się zrobić porządek na stronce
i jeszcze jedno - jaką pozycję z literatury poleciłbyś jeżeli chodzi o saa??
uzupełnienie wiedzy poprzez wyszukiwarki to katorga
...
Napisał(a)
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
no tak, ale wszedzie co innego pisza, pisza ze to odblok a gdzie indziej ze to na mase itp wiec pytam sie tutaj specjalistow
...
Napisał(a)
moze miec rozne zastosowanie w zaleznosci od celu i kombinacji z innymi srodkami
NOX
...
Napisał(a)
czytalem mnostwo opisow i jeszcze nigdzie nie znalazlem by proviron byl odblokiem. wystarczy przeczytac pierwszy lepszy opis i jest wiadomo co to jest proviron
...
Napisał(a)
Dokladnie, na mase miesniowa jak to piszez tez nie jest.
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
proviron tez moze sluzyc jako antyestrogen,i bardziej w celu unaczynnienia a nie wzrostu miesni
= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
ja teraz biore w trakcie cyklu 50 mg dziennie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
podczas cyklu "wzmacnia" dzialanie koksu zwiekszajac poziom androgenow, po cyklu(podczas odbloku) wypelnia dziure androgenowa co pomaga sie odblokowac.
mowi sie ze dziala jak antyestrogen na zasadzie zwiekszenia androgenu w stosunku do estrogenu co jednak nie jest pewne.jak widac rozne zastosowania w zaleznosci od celu.
pozdr
mowi sie ze dziala jak antyestrogen na zasadzie zwiekszenia androgenu w stosunku do estrogenu co jednak nie jest pewne.jak widac rozne zastosowania w zaleznosci od celu.
pozdr
...
Napisał(a)
jade teraz 400 deki tydz 500 testo co 4 dni i 100 mg antka mniej wody chyba podciągnołem,twardszy mięsień niż ostatnio albo takie mam odczucia i bardzo duże libido
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!