Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie
...
Napisał(a)
Jak w temacie - ile czasu trzeba brać (50mg/d) , żeby poczuć efekt (samopoczucie, libido etc)?
2
...
Napisał(a)
"Proviron – charakterystyka
Dostępność: dobra
Podrabiany: średnio
Dla kobiet: raczej się nie nadaje
Dla początkujących: nie nadaje się
Dawkowanie: mężczyźni 50-150 mg dziennie, kobiety w ostateczności 25 mg dziennie; w medycynie 3 x dziennie 25-50 mg
Skutki uboczne: małe lub średnie
Zastosowanie: redukcja, rekompozycja, „utwardzanie sylwetki”
Okres półtrwania: całkowity okres eliminacji połowy leku to 12-13 h [13]
Typowa długość cyklu: 6-10 tygodni
Aromatyzacja (wpływ na estrogeny): nie
Sposób podawania: tabletki 25 mg, 50 mg
Wpływ na progesteron: tak, niewielki
Wpływ na receptory glukortykoidów oraz mineralokortykoidów: brak danych
Toksyczny dla wątroby: nie, brak C17 alfa alkilacji
Jest bliską pochodną DHT, niestety jest bardzo szybko rozkładany do nieaktywnych metabolitów, wskutek oddziaływania dehydrogenazy 3-hydroksysteroidowej. Historycznie można szukać jego źródeł aż w latach 30 XX wieku, co czyni go jedną z najstarszych substancji. Prawdopodobnie został opracowany w tym samym czasie co testosteron propionate (1937), metylowany testosteron (1935), mestanolon (1935), methandriol (1935) [1,7]. Choć inne źródła mówią o tym, iż został zsyntetyzowany (ponownie, inną metodą?) dopiero w 1965 roku [7].
W medycynie mesteronol jest stosowany w terapii hipogonadyzmu, przy niskim libido, przy specyficznych problemach z męską niepłodnością (obok hCG, hMG; preparatów SERM takich jak clomid, tamoxifen) [3,8]. Jako wyjątek od reguły, Proviron nie wpływa negatywnie na nasienie (pod względem ilości i jego jakości) [1]."
Więcej -> doping.pl
Dostępność: dobra
Podrabiany: średnio
Dla kobiet: raczej się nie nadaje
Dla początkujących: nie nadaje się
Dawkowanie: mężczyźni 50-150 mg dziennie, kobiety w ostateczności 25 mg dziennie; w medycynie 3 x dziennie 25-50 mg
Skutki uboczne: małe lub średnie
Zastosowanie: redukcja, rekompozycja, „utwardzanie sylwetki”
Okres półtrwania: całkowity okres eliminacji połowy leku to 12-13 h [13]
Typowa długość cyklu: 6-10 tygodni
Aromatyzacja (wpływ na estrogeny): nie
Sposób podawania: tabletki 25 mg, 50 mg
Wpływ na progesteron: tak, niewielki
Wpływ na receptory glukortykoidów oraz mineralokortykoidów: brak danych
Toksyczny dla wątroby: nie, brak C17 alfa alkilacji
Jest bliską pochodną DHT, niestety jest bardzo szybko rozkładany do nieaktywnych metabolitów, wskutek oddziaływania dehydrogenazy 3-hydroksysteroidowej. Historycznie można szukać jego źródeł aż w latach 30 XX wieku, co czyni go jedną z najstarszych substancji. Prawdopodobnie został opracowany w tym samym czasie co testosteron propionate (1937), metylowany testosteron (1935), mestanolon (1935), methandriol (1935) [1,7]. Choć inne źródła mówią o tym, iż został zsyntetyzowany (ponownie, inną metodą?) dopiero w 1965 roku [7].
W medycynie mesteronol jest stosowany w terapii hipogonadyzmu, przy niskim libido, przy specyficznych problemach z męską niepłodnością (obok hCG, hMG; preparatów SERM takich jak clomid, tamoxifen) [3,8]. Jako wyjątek od reguły, Proviron nie wpływa negatywnie na nasienie (pod względem ilości i jego jakości) [1]."
Więcej -> doping.pl
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dolaczam sie do pytania jako dorazne PCT po ciezkim cyklu w duzej dawce np 100 mg zadziala?
2
...
Napisał(a)
po ok tygodniu sie rozkreca, efekt max odczuwam ok 3tygodnia
poco 100mg?....dawka 25/50mg do pct ok ale nie wieksze dawki.
Zmieniony przez - thatman w dniu 2007-02-15 21:52:46
poco 100mg?....dawka 25/50mg do pct ok ale nie wieksze dawki.
Zmieniony przez - thatman w dniu 2007-02-15 21:52:46
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
100mg to za duzo, 50 w zupelnosci styka, nawet 25mg, odczuwalne juz po kilku dniach
Zmieniony przez - Releaser w dniu 2007-02-15 21:54:27
Zmieniony przez - Releaser w dniu 2007-02-15 21:54:27
1
It's kind of fun to do the impossible.
...
Napisał(a)
Proviron
Okres aktywnego półtrwania: 8 - 12h
przeciez on sie nie kumuluje wiec dlaczego czuc po tygodniu ?
Okres aktywnego półtrwania: 8 - 12h
przeciez on sie nie kumuluje wiec dlaczego czuc po tygodniu ?
...
Napisał(a)
Nie chodzi o to by faszerowac sie niepotrzebnie tylko wrazie zapotrzebowania potraktowac jak viagre stad dawka.
...
Napisał(a)
ja teraz uzywam jako inhibioteor i antyestrgen 50 mg ed plus 10 mg nolvy Provi zacząłem stoswac od poniedizłeku i chyba od dzis cos czuje jakos znowu stwardniałem I chce ruszyc stagnacje 6 tyg bede uzywał
...
Napisał(a)
Nordland85: chyba masz racje, tez mi sie to cos wydawalo dziwne, jak to wiec jest z tym dokladnie ?
na to wychodzi ze odczuwalny 1-2 dnia, jak szamalem to wyd mi sie ze tak wlasnie bylo ale tlumaczylem sobie to wlasna autosugestia..

1
It's kind of fun to do the impossible.
...
Napisał(a)
ja tez czulem dzialanie po okolu tygodniu .... szczegolnei jesli chodzi o libido.
...
Napisał(a)
wydaje mi sie ze czuc po spozyciu poprostu i trzyma kilka godzin, taka jest moja autopsja 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!