Witam. Kogo możecie polecić do prowadzenia online ? Mógłbym zapłacić 200 zl na miesiąc. Miałem już kilka współprac przez "znanych trenerow" i była totalna lipa. Więc teraz pytam tutaj :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bartek Puchała, mega ogarnięty gość.
...
Napisał(a)
Polecam napisać do moderatorów i doradców najważniejszych działów na naszym forum i ustalisz w prywatnych wiadomościach ewentualne warunki współpracy. Myślę, że większość będzie właśnie w takiej sumie o jakiej wspomniałeś. Kwestia tego, co dokładnie oczekujesz po takiej współpracy. Myślę, że warto ustalić to wcześniej z trenerem/dietetykiem i wtedy zdecydować się na podjęcie dalszych kroków.
Ewentualnie polecam również zapoznać się z bardziej ekonomicznym rozwiązaniem w postaci serwisu potreningu.pl
Ewentualnie polecam również zapoznać się z bardziej ekonomicznym rozwiązaniem w postaci serwisu potreningu.pl
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Moderatorzy ( jak kolega wyżej ) na forum SFD mają ogromną wiedze i doświadczenie lub www.potreningu.pl
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2021-06-13 17:27:56
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2021-06-13 17:27:56
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!