Od dosyć dawna mam pryszcze na całej twarzy, ale ostatnio stosuje taki krem na pryszcze no i prawie wszystkie mi zniknęły, ale zostały mi na czole i one nie chcą mi w ogóle zniknąć. Wyglądam z nimi okropnie i nie chcę się nikomu z nimi pokazywać, co ja mam zrobić ? Proszę o pomoc tutaj, nie wysyłajcie mnie do dermatologa, bo i tak nie będę miała jak tam dojechać.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To Ci nie pomożemy, jedynie dematolog który oceni jaką masz cerę i zastosuje odpowiednią kurację.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zapuść grzywkę.
A tak poważnie J/W
Pamiętaj również, że zdrowe odżywianie i dostaraczanie witamin z warzyw, owoców, ma ogromny wpływ na poprawę Twojej skóry.
A tak poważnie J/W
Pamiętaj również, że zdrowe odżywianie i dostaraczanie witamin z warzyw, owoców, ma ogromny wpływ na poprawę Twojej skóry.
...
Napisał(a)
LirycznaWalkaPasta Lassari - szukaj jej w aptece ok 4 zł.
Nie ma 100% gwarancji, że pomoże

Każda skóra jest inna i odczuwa inaczej takie specyfiki.
Być może to nie problem tkwi na zewnątrz
tylko w wewnątrz.
...
Napisał(a)
dudeeLirycznaWalkaPasta Lassari - szukaj jej w aptece ok 4 zł.
Nie ma 100% gwarancji, że pomoże![]()
Każda skóra jest inna i odczuwa inaczej takie specyfiki.
Być może to nie problem tkwi na zewnątrz
tylko w wewnątrz.
no masz racje ale zaszkodzić nie zaszkodzi bo ona tylko wysusza. a jak napisała nie chce iść do dermatologa to może akurat jej to pomoże ;>
...
Napisał(a)
Ale też stosowanie "roznych srodkow" na wlasną rękę nie jest dobrym rozwiązaniem bo efekt może być odwrotny od zamierzonego.Bez konsultacji ze specjalistą nie wiemy CO JEST PRZYCZYNĄ zmian skórnych.
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
Najlepiej idź do dermatologa... nie słuchaj się rad innych, każdy ma inną cerę i jednej osobie np jakaś maść pomoże drugiej nie, więc lepiej wybrać się do specjalisty i mieć problem z głowy...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!