Szacuny
1
Napisanych postów
397
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1953
Witam mam od roku pryszcze na klatce piersiowej (wodniste i biale) do wakacji trwał ten problem aż się spaliłem na słoncu to pryszcze nagle znikły i po ok.3 miechach pojawiły się nowe na klacie i opanowały też lewy bark (na prawym 0 pryszczy) co polecacie?
Jakis preparat? czy po prostu na solarium isc?
Szacuny
1
Napisanych postów
397
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1953
Kazik? nie bardzo rozumie dlaczego pogorszę sprawę? jak w wakacje się opalilem to na 3 miechy ten problem znikł i 0 pryszczy miałem:P ? to różnica solarium vs naturalne słonce?
Szacuny
1
Napisanych postów
397
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1953
Niby jak się opale czytałem to potem pryszcze wyskocza pózniej ale większe będą ;/ nierozumie jak ja sie spaliłem to klata była czysta od syfow przez ok 3miechy? Może to zależy od człowieka? jak to jest
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
pryszcze zostały przysuszone, skóra przez promienie słoneczne stała się twrdsza, przez co syfy nie mogły się przebić. gdy skóra wróciła do swojej poprezdniej formy wsyzstkie pryszcze musiały się przedostać w końcu stąd ich wysyp. jest to jeden WIELKI OBALANT setki razy na forum mit- iż słońce wypala i pomaga w takich przypadkach. skoro jest och dużo poleciłabym pójście do dermatologa, gdtyż większość środków dostępnych bez recepty, są na male ilości wyprysków ...