...
Napisał(a)
Witam od października wszedłem na pierwszy cykl i wszystko spoko tylko od paru miesięcy zaczęło mi wysypywać plecy (jak dorastałem to miałem skłonności do trądziku ale tylko na twarzy). Teraz jestem na redukcji (znacznie czystsza micha niż na masie) i bije 1,4ml cypionatu co 4 dni, estro trzymam <73 (40-161) i plecy się w małym stopniu poprawiły. Jedni mówią, że to od teścia bo za długi cykl, inni że estrogen, a jeszcze inni ze to od potu oraz ćwiczenia w tanktopie na siłowni. Teraz nie wiem czy kombinować coś z dieta czy smarować plecy kremem z antybiotykiem na receptę (mam tez inny krem z kwasem ale on jest chyba gorszy) czy tylko izotek pozostaje?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
DudekShreddedWitam od października wszedłem na pierwszy cykl i wszystko spoko tylko od paru miesięcy zaczęło mi wysypywać plecy (jak dorastałem to miałem skłonności do trądziku ale tylko na twarzy). Teraz jestem na redukcji (znacznie czystsza micha niż na masie) i bije 1,4ml cypionatu co 4 dni, estro trzymam <73 (40-161) i plecy się w małym stopniu poprawiły. Jedni mówią, że to od teścia bo za długi cykl, inni że estrogen, a jeszcze inni ze to od potu oraz ćwiczenia w tanktopie na siłowni. Teraz nie wiem czy kombinować coś z dieta czy smarować plecy kremem z antybiotykiem na receptę (mam tez inny krem z kwasem ale on jest chyba gorszy) czy tylko izotek pozostaje?

...
Napisał(a)
Ja mam tak zanim ustabilizują się hormony, gdzieś pierwszy miesiąc on, drugi powoduje to jak za wysoko wyjdzie estro lub prolaktyna. Ważna wydaje się stabilizacja przez jakiś czas i wydaje się, że organizm zaczyna się przyzwyczajać. Dodatkowo polecam jakis robiony specyfik, na ryczałt mało wychodzi, a rodzinny przepisze, Izo to ostateczność. Zaraz spróbuję dodać zdjęcie przepisu, kiedyś świetna była rezorcyna, która wysusza i złuszcza ale aktualnie brak jej w hurtowniach i zamieniłem na hydrocortison przeciwzapalnie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!