Witam , ostatnio wróciłem do treningów po przerwie ok 3 tygodniowej po skręceniu kostki . Z kostką wszystko ok ,ale w poniedziałek zacząłem ostro trenować w piłkę nożną . Treningi mam cztery razy w tygodniu . W poniedziałek było wszystko ok , we wtorek też , w środe już lekko odczuwałem ból ,ale do następnego dnia przeszło mi ,więc dzisiaj wybrałem sie na trening. I własnie dzisiaj kolano zaczęło mocniej boleć ( w dolnej częsci kolana ). Przestałem trenować , a trener powiedział iż najprawdopodobniej przeciążyłem kolano i żebym smarował maścią . Czy ktoś z was miał podobny przypadek? Jak temu zaradzić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jezeli podczas treningow nie doszlo do zadnego urazu kolana to faktycznie mogłes przeciazyc to kolano. Pewnie przez te 3 tyg. nie obciazales tej nogi a teraz trening i w dodatku codziennie. Ja bym na Twoim miejscu teraz odczekal az przestanie bolec i nastepnie probowal wznowic treningi ale stopniowo. Jezeli nic sie nie poprawi to juz lepiej do ortopedy sie zglosic.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kurza klatka piersiowa, lejkowata klatka piersiowa
Następny temat