Cześć, jakiś czas temu na siłowni strasznie rozbolały mnie nadgarstki podczas rozpiętek, lekarz stwierdził przeciążenie, stwierdził też że to samo sie zregeneruje, czekam 2 miesiące i jak bolało tak dalej boli.. wie ktoś może jak długo może trwać taki stan przeciążenia (bóle przy większych ciężarach i przy podpieraniu się na dłoniach)i czy może się pogorszyć jeśli wznowię treningi?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze trwac bardzo dlugo jezeli nie dasz sobie czasu na regeneracje lub nie zabezpieczysz ich odpowiednimi sciagaczami ;p
GO HARD OR GO HOME
...
Napisał(a)
Czyli jeśli będę używał ściągaczy, mogę normalnie trenować? czy to tylko powstrzyma ból, ale kontuzja sie nie zaleczy?
...
Napisał(a)
usztywni nadgarstki ale wątpie żeby się zaleczyła, najlepiej jak byś dał im troche odpocząć, możesz zaniwestwoać też w Animal Flexa jak masz kase.
...
Napisał(a)
cwiczyc mozesz bo odciazy troche staw i tym samym zmniejszy bol i problem chociaz pewnie najlepeiej bylo by spauzowac na jakies 2 tygodnie i smarowac np traumeelem i robic zimne oklady to powinno pomoc na twoje bóle;]
GO HARD OR GO HOME
...
Napisał(a)
jeden facet polecił mi jakieś okłądy z kapusty O.O ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć, co do opasek na nadgarstki to takie mogą być? http://www.bcaa.pl/trec-usztywniacze-na-nadgarstki-p-1583.html
czy możecie mi polecić jakieś inne?
czy możecie mi polecić jakieś inne?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!