Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2079
Witam,
tydzień temu wziąłem przed treningiem jedną porcnę Rotweilera(z olimpu) + wsypałem zawartość kapsa Black Mamba.
Poklepało mocno ale potem miałem taki zjazd, że takiego nie pamiętam. Lewa część tułowia mnie dusiła. Pikawa dostała mocno w kość.
A byłem od 2 tygodni przeziębiony lekko i kaszlałem. Wiem że się dobiłem :/.. teraz mam L4 na antybiotyku żeby doleczyć bo tylko to mi zostało.
Kaszel puszcza ale mam zjazdy w ciągu dnia. Lekkie drętwienie palców dłoni, kręci mi się w głowie, mrowienie na twarzy i jakbym miał zaraz zemdleć.
Ta black mamba ma jakiś extrakt efedryny bo samej efedryny raczej nie ma.
Jestem pewien, że to po tym mixie przed treningiem. Lekarz stwierdził, że serducho usłuchowo jest ok i że ciśnienie ok.
Mieliście podobne odczucia? Wahałem się czy nie iść na pogotowie z tym. Na razie czekam, pikawa zmęczona kaszlaniem od 3 tygodni i jeszcze ten pre:/
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2079
właśnie czytałem podobny przypadek i te same objawy u jakiegoś kolesia, poszedł na pogotowie i dostał zastrzyk z potasu i kroplówkę. Tak jak napisałeś ;). Ja sobie daruję już w ogóle! bo ostatnio brałem za każdym treningiem.
Skąd mogę uzupełnić potas? tzn wiem w jakich jest warzywach ale czy są jakieś suplementy diety z potasem i mg?
Mam się tym jakoś mocno stresować? Bo staram się nie histeryzować i nie schizować..
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12435
Napisanych postów
161881
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240210
tak jak wspomnial flex, byc moze jest to kwestia niedoborow elektrolitow w organizmie, mozesz dodatkowo nieco podbic weglowodany, ktore wplywaja na regeneracje ukladu nerwowego rowniez, mozesz w aptece litosal kupic i popijac
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2079
DJ DoDo no stres w takiej sytuacji potęguje te odczucia.
Byłem w szpitalu i zrobiłem te badania:
EKG - wyszło wszystko dobrze Ciśnienie - ok Osłuchowo - ok Badania krwi - ok Metabolity w organizmie - ok
Infekcja prawie minęła. od zjazdu mija jakieś półtorej tygodnia. 3 dni było super i wczoraj znowu osłabienie, w głowie się kręciło i uderzenia ciepła. Fakt, że 2 dni dużo miałem stresu. Może puściło?
Wyniki były ok i lekarze powiedzieli, że serce w porządku. Stwierdzili, że "zajechałem się" chorując 2 tygodnie + trenując+biorąc przedtreningówki. Kumulacja. Ale, dalej by trzymało?
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2079
Właśnie nie wiem co... Gdzieś tam miałem wątpliwości i obawy o pikawę. Że tak mocno ją obciążyłem, i że to stąd te objawy. Ale badania nie wykazały nieprawidłowości w stanie czy pracy pikawy.