jest to FA XTREME NAPALM + VITARGO 500g . Jest do kupienia na allegro za 70 zl i tam jest napisane 50 porcji w opakowaniu czyli 10 gram na jedną porcję a już na sfd jest napisane do tej samej ilości produktu 25 porcji i nie wiem czy 10 gram wystarczy ? Dodam , że dzisiaj wziąłem Masacra Episode 3 i troche klepneło a slyszalem ze jest to słaby produkt wziąłem chyba 7,5 g
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
daj link na PW, sprawdze produkt i dam Ci znac o co chodzi
z tego co mi podeslales na pw wynika, ze jest blad w opisie na aukcji, zsumuj skladniki produktu wychodzi okolo 14g, wiec wecej niz podane w tabeli
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2016-02-17 20:22:11
z tego co mi podeslales na pw wynika, ze jest blad w opisie na aukcji, zsumuj skladniki produktu wychodzi okolo 14g, wiec wecej niz podane w tabeli
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2016-02-17 20:22:11
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Z przedtreningówkami bywa różnie... proponuje zacząć od minimalnej sugerowanej dawki i zobaczyć jak podziała. Jak za słabo to zwiększasz, jak za mocno to zmniejszasz.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat