Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
552
Dziś dostałem od kolegi porcje takiej przedtreningówki jak revange chain reaction nieźle mnie to kopnęło dodatkowo godzinę byłem cały czerwony(podobno to efekt niacyny)Co myślicie o tym suplemencie i czy zniszczy mi on zdrowie po dłuższym czasie stosowania?Używał ktoś kiedyś tego?Myślę nad zakupem bo na treningu jest moc.On to bierze od kolegi ze stanów bo w Polsce niedostępne.Czekam na wypowiedzi pozdrawiam
Szacuny
11238
Napisanych postów
72960
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961933
Ta pseudo firma revenge od lat słynie z bardzo słabej renomy, bywały gdzieś filmy jak to 'sypali' to w jakimś pomieszczeniu, bez oczywiście podstaw BHP, proszek na stole zsypywany ręką brudną do opakowania itd. To było przed laty, ale niesmak pozostaje na zawsze. Unikałbym tego typu rzeczy, robionych w warunkach piwniczych (jak wiele innych tego typu firm). Jednak tutaj było to pokazane z bliska i niestety nie wyglądało to dobrze, ani tym bardziej 'zdrowo'. Tak więc uważaj z zakupem tego typu kwiatków.
Możesz też, jak napisałem samemu spróbować montować swój mix przedtreningowy, dostosowując go do danego dania/samopoczucia/treningu. Jeśli będziesz chciał bardziej 'spompować' swoje mięśnie, na np. ulubionym treningu klatki lub innej partii , to dodasz sobie więcej prekursorów tlenku azotu (cytruliny, argininy, buraka), a mniej pobudzaczy. Innym razem np. będziesz miał trening nóg w planach, albo jakiś inny trening chociażby sztuki walki, czy sporty drużynowe, nie będzie Ci tam zależało na pompie mięśniowej, to dasz mniej pomperów, a więcej pobudzaczy, czy skadników pod koncentrację, adaptogenów roślinnych, na pewno warto będzie zakupić:
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78032
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766991
Niestety ale nie da się określić jak produkt ten wpłynie akurat na Twoje zdrowie. Każdy z nas jest inny, ma inne choroby, o których może nawet nie zdawać sobie sprawy i może być różne. Szczególnie w sytuacji, gdy firma ta nie ma dobrej opinii na rynku. Każdy, kto jest w środowisku od xx lat doskonale ją zna i koajrzy różnego rodzaju sytuacje jakie miały miejsce. Drugą kwestią jest to, że zapewne i tak produkt te nie ma wiele wspólnego z tamtą firmą. 90 procent produktów zawierających zabronione substancje psychoaktywne jest sypanych w domach przez amatorów. Ryzyko tego co tam jest, ile i jaka jest tego higiena jest bardzo duże.
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
552
domer
Niestety ale nie da się określić jak produkt ten wpłynie akurat na Twoje zdrowie. Każdy z nas jest inny, ma inne choroby, o których może nawet nie zdawać sobie sprawy i może być różne. Szczególnie w sytuacji, gdy firma ta nie ma dobrej opinii na rynku. Każdy, kto jest w środowisku od xx lat doskonale ją zna i koajrzy różnego rodzaju sytuacje jakie miały miejsce. Drugą kwestią jest to, że zapewne i tak produkt te nie ma wiele wspólnego z tamtą firmą. 90 procent produktów zawierających zabronione substancje psychoaktywne jest sypanych w domach przez amatorów. Ryzyko tego co tam jest, ile i jaka jest tego higiena jest bardzo duże.
Czy przykładowo mesomorph ten mocny z firmy ASP będzie bezpieczniejszy pod względem tego co tam jest od supli od revange?Czy u nich to też robią w garażu?