Witam. Na pewno pamiętacie jeszcze starego dobrego mesomorpha lub fricitiona. Wiem, że w suple shopie już ich nie dostanę ale muszę spytać: jak to w końcu z nimi jest? czy te z allegro wszystkie są już przeterminowane a jeśli tak to czym to wówczas skutuje: słabszym działaniem czy negatywnymi skutkami ubocznymi? Bo sam mam jeszcze resztkę frica sprzed przerwy i nie działa już tak jak kiedyś(15miesięcy po terminie zdatności do spożycia). Słyszałem, że niektórzy sprzedawcy z allegro sprowadzają przedtreningówki na bazie 1.3 itd. z USA gdzie sa one dalej produkowane i dzięki temu nieprzeterminowane.
Zależy mi bardzo na waszej pomocy w znalezieniu takowych, gdyż te obecne nie działają na mnie w ogóle... ostatnio kupiłem "CellZoom", który zadziałał na mnie tylko raz a później po zastosowaniu 3x dawki nie poczułem już nic.
Zależy mi bardzo na waszej pomocy w znalezieniu takowych, gdyż te obecne nie działają na mnie w ogóle... ostatnio kupiłem "CellZoom", który zadziałał na mnie tylko raz a później po zastosowaniu 3x dawki nie poczułem już nic.
1