hah, tak se czytam te wypowiedzi i postanowiłem się zarejestrować, bo aż mnie krew zalewa jak widzę, że jeden tu (powyżej) nawet jakąś magiczną książkę poleca o przedwczesnym wytrysku
hahah, ogólnie sam miałem z tym problem, więc wiem, że to nieciekawa sprawa i to bardzo.
Jeszcze ok 3 tyg potrafiłem się spuścić po dosłownie kilku minutach ( maks 4 minuty gdzieś na oko bo nie patrze na zegarek
hah), a laska ze mnie polew i w końcu zaczęliśmy szukać po necie jakiegoś złotego środka, wypróbowałem chyba wszystko co jest na rynku, maści, żele g**** pomogły, nawet ten cały mały-smok.pl mi nic nie pomógł, dopiero później kumpel powiedział mi o jakiś kapsułkach last longer. Byłem pewny, że to kolejny bubel, ale ku mojemu zdziwieniu same pozytywy o nim znalazłem choćby na intymnym (mój ulubiony e-sexshop
) - http://miejcel.pl/last-longer-przedwczesny-wytrysk/ chwalą się, że niby 5 razy dłuższy stosunek, ale póki co, po ok 3 tyg stosowania daję radę ok 10 minut i to co ciekawe, zauważyłem, że wytrysk jest jakiś taki intensywniejszy i bardziej gęsty, więc z czystym sumieniem mogę polecić te tabletki, bo to chyba jedyny środek, ktory dziala w tym kraju xD
Pamietam jeszcze jak moja kobitka dopiero się rozgrzewała, a ja juz kończyłem, hahah, teraz jak se to przypomne to ubaw na maksa. Kupiłem se ostatnio jeszcze od nich pompkę bo ogólnie taniej mają niż w sklepach i jestem ciekaw efektów ;D
pozdro i powodzenia !

Jeszcze ok 3 tyg potrafiłem się spuścić po dosłownie kilku minutach ( maks 4 minuty gdzieś na oko bo nie patrze na zegarek

Pamietam jeszcze jak moja kobitka dopiero się rozgrzewała, a ja juz kończyłem, hahah, teraz jak se to przypomne to ubaw na maksa. Kupiłem se ostatnio jeszcze od nich pompkę bo ogólnie taniej mają niż w sklepach i jestem ciekaw efektów ;D
pozdro i powodzenia !
2