Wypowiedzi zostałe usunięte ze względu na naruszenie regulaminu forum (odświeżanie oraz reklama)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Słuchajcie czy jest jakiś godny zamiennik dla gumek? Chodzi mi tutaj na przykład o jakieś spraye czy żele.
...
Napisał(a)
Są, ale tylko te, które mają w sobie substancje znieczulające bo tylko tak mogą zadziałać. Polecam serię orgasm control, spray oraz żel. Działają.
...
Napisał(a)
Panowie ,
Dapoksetyna rozwiazuje ten problem.raz na zawsze .... lek przeznaczony na to schorzenie , mozna.tez uzywac jak.sie.problemu nie ma i ciagnac z dupeczka maraton o.ile wytrzyma ;)
Dapoksetyna rozwiazuje ten problem.raz na zawsze .... lek przeznaczony na to schorzenie , mozna.tez uzywac jak.sie.problemu nie ma i ciagnac z dupeczka maraton o.ile wytrzyma ;)
...
Napisał(a)
Dapoksetne trzeba stosować cały czas przed stosunkiem? czy to się bierze przez X czasu i później już nie ma konieczności a efekty są trwałe ? Bo z tego co ja wiem jest to coś jak SSRI, stosuje się godzine przed stosunkiem, jest drogie i działa tylko po zastosowaniu, przecież nie będziesz brał Dapoksetyny do końca swojego życia
Zmieniony przez - qw3rty w dniu 2019-09-03 19:47:20

Zmieniony przez - qw3rty w dniu 2019-09-03 19:47:20
...
Napisał(a)
Tylko przez neta. Wpisz sobie seria orgasm control, wyskoczy Ci wiele sklepów. Ogólnie nie warto na samym początku zaczynać od tabletek, polecam zacząć bardziej od chusteczek czy od sprayu. Najlepiej kup sobie na początku chusteczki, zobaczysz czy Ci to pasi a potem ewentualnie spray.
...
Napisał(a)
Dlatego trzeba odczekać trochę czasu do stosunku.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Gumki spowalniajace to mega lipa , znieczulaja pale i masz lipne wrazenia
Dapoksetyne bierzesz i za pol godziny machasz z kobietka jak Cj sie podoba i jak sobie tylko zamarzysz ;)
Dapoksetyne bierzesz i za pol godziny machasz z kobietka jak Cj sie podoba i jak sobie tylko zamarzysz ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Strzykajace i luzne stawy
Następny temat